Välkomna till en heldag med intressanta föreläsningar och nätverkande
Webbversion
455 actea

Leadership Day
Ett kunskapsforum för exekutiva beslutsfattare inom näringsliv och offentlig sektor.
1x1

I samband med målgången för Volvo Ocean Race kommer årets Leadership Day att arrangeras på första parkett i Frihamnen (Bananpiren).

Mitt i Race Village kommer vi i år att på scen kunna följa nya inriktningar och framtida satsningar inom områdena Ledning & Styrning. Årets två huvudspår är:

Tillitsbaserad styrning
Fredrik Mannheimer, programansvarig Handelshögskolan i Stockholm (för chefsutbildningen Governance, Risk and Control) kommer att ge oss en inblick i hur vi kan utveckla vår tillitsbaserade styrning. Ett mycket intressant område som i princip alla organisationer brottas med. Hur kan vi skapa en mer relevant och mer optimerad målstyrning framöver?

Strategiskt ledarskap
Hur ökar vi vår förmåga att bli en attraktiv arbetsgivare – vad kan digitaliseringen erbjuda för möjligheter? Niklas Forser, grundare av Leverage, visar upp det senaste på marknaden. En app som fungerar som en digital coach och hjälper medarbetaren att sätta mål, hålla fokus och hantera stress. Dessutom finns det i webbversionen ett pulsmätningsverktyg som mäter den psykosociala arbetsmiljön.


DATUM OCH TID:
14 juni kl. 12.00 - 17.00
Göteborgs Hamn (Bananpiren)
Volvo Ocean Race


ANMÄLAN:
Vi ser fram emot er anmälan senast den 1 juni.
Frågor besvaras av:
Jonas.reuterberg@actea.se
Elisabeth.lindeblad@actea.se
Mats.brocker@actea.se

Pris inklusive lättare lunch och eftermiddagsfika 595:- / pers.


Varmt välkommen!
ANMÄLAN
76 ActeaLogotypFrilagd blue
unknown link