Luxemburg, prosecco och andra tips!
Webbversion
255 bktravel logga 10ar 500px
Nyhetsbrev 22 maj 2019
640x640transp
640x640transp 640x640transp
288 AuferstandenausRuinen001
Nytt direktflyg till Luxemburg
I höst startar SAS linje från Stockholm till Luxemburg. Varför inte prova ett spännande upplägg till den flerspråkiga, mångkulturella, kreativa och eklektiska regionen som är hem för nästan 170 olika nationaliteter? Gamla stan och dess fortifikationer är upptagna på Unesco:s världsarvslista och Luxemburg har varit utsedd till europeisk kulturhuvudstad inte bara en utan två gånger. Även regionen Champagne och staden Reims ligger på behagligt avstånd. I orten Hautvillers med omgivningar lämpar det sig väl med en champagne- och avsmakningsrundtur via cykel. Restaurangutbudet i Reims består av flera mindre ställen och många håller hög svansföring både vad gäller innehåll och service.

Vi har nyligen gjort flera arrangemang i Luxemburg och närområdet. Allt har fått högsta betyg av våra gäster och vi delar gärna med oss av våra tips och idéer!
287 AuferstandenausRuinen002
Bo på slott i Italien
Under tre månader hålls flera vinmässor runt om i provinsen Treviso, norr om Venedig där äkta prosecco produceras. Många gårdar erbjuder ett fantastiskt kök, vinprovning och direktförsäljning, ibland även övernattning. Vi kan erbjuda boende på ett av Europas största och äldsta slott, vackert beläget med utsikt över en av byarna. Området erbjuder dessutom en lång rad aktiviteter såsom som spa, äkta italiensk matlagning och cykling.
286 AuferstandenausRuinen003
Prova något nytt?
Länge har just en stad i varje land tenderat att få mer uppmärksamhet än de övriga. Medan många turister fortsätter att flockas just där, kan du med hjälp av våra tips på andra platser och orter få en betydligt mer prisvärd och innehållsrik resa. Det finns en klar charm och fördel med att välja bort den mest självklara destinationen och istället få upp ögon för något nytt och kanske obeprövat. Du får helt enkelt mer för pengen och kommer hem med fler och kanske lite mer genuina upplevelser i minnet. Listan på dessa städer är lång men vi vill slå ett extra slag för våra favoriter Rotterdam, Hamburg, Milano, Marseille och i lite vidare bemärkelse Liverpool och Glasgow. Kontakta oss för ett mer utförligt program!
249 %c2%a4%c2%a4 BKTS2019
Följ oss:
Klicka för att följa oss på Facebook
Klicka för att följa oss på YouTube
Klicka för att dela på LinkedIn
Avanmälan
unknown link