Stayference!

Webbversion
347 BK TS Logo. mot vit utan skugga
Nyhetsbrev 2 mars 2020
640x640transp
640x640transp 640x640transp
365 sverige
Stayference - det nya affärsmässiga Staycation
Vi på BK Travel Solutions tar Staycation till nästa nivå med vårt nya koncept Stayference - stay conference, helt enkelt att konferera hemmavid. Vi har några nyckelord som är  viktiga i våra arrangemang. Det är bland annat unikitet, trygghet, sammansvetsande upplevelser, smidig logistik, hållbara transportsätt och anläggningar. Hos oss lovar vi att ni får mycket för pengarna, fantastiskt innehåll och mycket WOW-faktor!

BAM - Sverige har det alltihop!

Hemligheten (..okej ska vi avslöja det?!) är att de stora upplevelserna och arrangemang som ger mycket tillbaka till företag och medarbetare inte alls behöver vara en lång resa bort.

Vi är Sverigefrälsta sedan länge, och har idéerna och koncepten som ger Amazonaskänsla på de svenska älvarna. Vi vet var det finns idyllisk alpatmosfär i Dalarna, samt hur vi skräddarsyr bästa turen med mat och vin på Österlen.

Sverige är fantastiskt - låt oss visa er våra smultronställen för företagsgrupper!


366 flotte
Flottfärdsexpedition - konferens i naturen
Hela vår affärsidé bygger på att leverera oförglömliga upplevelser till våra konferensgrupper. Det kan vara ett pampigt slott i Schweiz, en lyxig villa i Kroatien eller något helt annat . Vad sägs om ekoturism i form av äventyrsexpedition med timmerflottar på en svensk älv?

Konceptet är att bygga egna flottar av enbart stockar och rep och färdas med dem nedför älven. Flottfärd passar företag som gillar att vara ute i naturen, tycker det är spännande med en upplevelse som inte är tillrättalagd och som inte är rädda för lite fysisk aktivitet.

Längs vägen lägger vi in kul uppdrag med strandhugg och aktiviteter. Själva upplägget i sig kan skräddarsys efter önskemål och innefatta boende i allt från tält till lyxigt SPA-hotell. För visst är det något speciellt  i kontrasten mellan att ha varit ute i naturen och levt enkelt någon natt och sen få komma till en herrgård för en avslutningsmiddag med extra allt? Transport dit lämpligen med klimatsmart buss eller tåg.

Stayference när det är som bäst säger vi!
249 %c2%a4%c2%a4 BKTS2019
Följ oss:
Klicka för att följa oss på Facebook
Klicka för att följa oss på YouTube
Klicka för att dela på LinkedIn
Avanmälan
$$$open$$