Stayference!

Webbversion
347 BK TS Logo. mot vit utan skugga
Nyhetsbrev 9 mars 2020
640x640transp
640x640transp 640x640transp
371 IcanBuyYou001
Alperna, fast i Sverige
Låt oss berätta om fler platser inom Sverige som vi låter dig och din företagsgrupp nå enkelt med tåg och buss!

Vad sägs om anläggningen i hjärtat av de svenska fjällen, högt beläget med en utsikt i världsklass! Sedan 1947 har hotellet varit en mötesplats för celebriteter, evenemang och alla oss vanliga livsnjutare. Här finns 100 gästrum och merparten är belägna i huvudbyggnaden medan en del finns i olika mindre hus i den omkringliggande hotellparken. Såväl bar som restaurang imponerar med massvis av lokala produkter från närområdet. Programinnehållet fyller vi enkelt; inomhus- och utegym, mötes- och eventfaciliteter, cykeluthyrning, bastu, jacuzzi, tennisbana med mera. Runt knuten finns rodel, golf, fiske och annat som inspirerar. Destinationen passar lika bra under årets alla årstider!
372 IcanBuyYou003
Vingård på svenska
Det här är en favorit som vi gärna återvänder till! Platsen är arrangerad som en liten by med flera olika byggnader och beläget i ett naturreservat med lantligt läge med massa härlig natur tätt inpå. Allt var redan från början ett traditionellt familjeägt lantbruk, och gården har sedan 2011 egen vinproduktion med 15 000 stockar.
På max ett par timmar från landets samtliga storstadsområden når du detta charmiga smultronställe. Ni tar er dit med en modern turistbuss som idag tar endast ca 2 liter miljödiesel per mil - och dividerar man det med antalet passagerare är det rekord i klimatsnålhet. Dessutom måste alla bussar idag ha katalysatorrening, miljöfilter och miljöplaketter enligt senaste EU-standard för att få köra in i storstäderna.

Här kan vi arrangera aktiviteten ”Fångarna på gården”, garanterat en riktig höjdpunkt. Zip-line och höghöjdsbana finns också. Ett fantastiskt utomhus-spa med undervattensbastu och bad i små sjöar är unikt i sig. Rent magisk är möjligheten att simma i en sjö av porlande källvatten och skönsvettas i världens enda undervattensbastu! Man håller riktigt hög klass på mat och dryck då man hämtat köksmästaren från Huset på Svalbard och merparten av de splitternya mötes- och eventlokalerna har vertikala trädgårdar/planteringar.

Skriv till oss för gratis offert!
373 IcanBuyYou002
249 %c2%a4%c2%a4 BKTS2019
Följ oss:
Klicka för att följa oss på Facebook
Klicka för att följa oss på YouTube
Klicka för att dela på LinkedIn
Avanmälan
$$$open$$