Glad Påsk!

Webbversion
347 BK TS Logo. mot vit utan skugga
Påskvinkning 7 april 2020
640x640transp
640x640transp 640x640transp
383 p%c3%a5%c3%a5%c3%a5sk
Följ med oss på påskquiz runt om i världen!
Vi på BK Travel Solutions önskar GLAD PÅSK!

Det blir ingen vanlig påsk i år. Därför att världen inte är som vanligt. Det vi önskar er allihop allra mest i påskpresent är att ni och era kära får vara friska!

Vi kämpar på, om än i motvind, och vill rikta ett stort TACK till alla er som direkt och indirekt blivit drabbade av inställda resor och arrangemang. Med stort tålamod och förståelse har ni hejat på oss när vi gjort allt i vår makt för att boka om era resor. Tack för era värmande ord och uppmuntran. En sak ska ni veta – allt vi gör just nu gör vi för att underlätta, hjälpa och göra det absolut bästa för er i den situation som drabbat er, oss och världen. Det vänds och vrids för att hitta de bästa lösningarna utifrån varje resas förutsättningar. Vi ser även ljusglimtar och blickar framåt med nya idéer och tankar för att skräddarsy framtida arrangemang.

När vi nu inte kan ta er med på spännande resor till främmande land vill vi ta er med på en virtuell resa, bjuda på sköna favoriter och quiz. Priser utlovas till första, andra och tredje plats!

Klicka härr att komma till vårt skräddarsydda påskquiz. Senast 15 april vill vi ha ditt svar.

Digitala fothälsningar och påskvinkningar från oss. Vi längtar tills vi kan ses igen!
249 %c2%a4%c2%a4 BKTS2019
Följ oss:
Klicka för att följa oss på Facebook
Klicka för att följa oss på YouTube
Klicka för att dela på LinkedIn
Avanmälan
$$$open$$