Webbversion
347 BK TS Logo. mot vit utan skugga
Hybridmöten 16 juni 2020
640x640transp
640x640transp 640x640transp
415 mobile phone 1875813 1920
Live & Online - skräddarsydda hybridmöten
I flera månader har nu konferenser, stormöten, afterworks och events ställts in eller pausats. Det accepterar alla och det finns en stor förståelse. Men det är inte hållbart att fortsätta ställa in. Alla dessa formella och informella möten i olika former har ett stort värde både för individen och för företag/föreningar. Lösningen är inte att trycka på paus - lösningen är att tänka nytt och hitta nya kreativa och säkra mötesformer!

Så, gott folk, låt oss presentera - Live & Online - skräddarsydda hybridmöten

Fysisk konferens i miniformat + digital konferens i storformat = succé!

Konceptet handlar om att man placerar ut sina anställda/kunder/medlemmar i mindre grupper (runt 10-20 personer) på lokala, småskaliga, hållbara, det vi kallar hideaways. Beroende på er organisations storlek och geografi sitter det olika små teams på väl utvalda små smultronställen från norr till söder. Därifrån kopplar ni allihop upp er till den digitala konferenser som är online. Ni får värdet av att komma iväg, bort från kontoret, få nya intryck, umgås under säkra förhållande och ni får lyxig inramning med god mat och dryck. Detta samtidigt som den stora gemensamma digitala konferensen ger ett stort värde och är betydligt mer effektiv och hållbar än alternativ långt bort i fjärran.

Vi ordnar med alla bokningar, allt praktiskt, logistiken, flöden, samtliga kontakter och ser till att de småskaliga fysiska mötet smälter ihop med det digitala och blir en fantastisk totalupplevelse. 


Live & Online konferenser ger er mycket värde för investerade pengar, det är hållbart och dessutom gynnar vi lokala företagare i Sverige.

Himla bra och win-win tycker vi!  

Med det sagt önskar vi också er alla GLAD MIDSOMMAR!
416 flower 1467550 1920
Följ oss:
Klicka för att följa oss på Facebook
Klicka för att följa oss på YouTube
Klicka för att dela på LinkedIn
Avanmälan
$$$open$$