Webbversion
347 BK TS Logo. mot vit utan skugga
Minihandbok 14 september 2020
640x640transp
640x640transp 640x640transp
423 journey 1130732 1920
Minihandbok i resande för höst och vinter
Vad vågar vi göra i form av möten, fysiska träffar och resande? Vad får vi med oss våra anställda, kunder, affärspartner eller familj på? Vad måste vi tänka på och hur följer vi alla rekommendationer, samtidigt som vi förmedlar en upplevelse som ger en go´ känsla i magen? Känner du igen dig?

Den senaste veckan tiden har vi ringt runt och pratat om tankar kring fysiska möten och resande med våra kunder. Otroligt värdefullt! Tack till alla som gett insikter i hur ni resonerar.

För att möta de frågeställningar många tampas med kommer här vår miniguide.

Psst...tänk på att vi skräddarsyr arrangemang både på andra sidan gatan och långväga. De kan vara pyttesmå eller stora, så länge de skapar värde för Dig.
431 425 travel tips 4232587 1920
Att tänka på...
1. Tänk småskaligt och digitalt! Kan vi samlas i mindre grupperingar fysiskt och ändå få storskalig genomslagskraft? Tänk hybridmöten där det fysiska och digitala mötet kombineras.

2. Tänk flexibelt och privata plan! Hur ska vi transportera oss? Vi hjälper er med flexibla villkor och förhandlar med transportbolagen. Att hyra privata flygplan låter dyrt, men faktum är att det går att hitta flygplan som passar er perfekt i storlek så ni optimerar priset per säte. Fördelarna är många; inga andra passagerare, ni bestämmer vart ni vill resa och på vilka tider. Ofta innebär det flexiblare villkor än reguljära biljetter. Det tål att tänkas på, både vad gäller generationsresan med barnbarnen och arrangemanget med företaget.

3. Tänk på känslan alla ska ha när ni åker hem! Viktigast av allt är att det ska ha varit en positiv upplevelse. Vi hjälper er att lyckas med det. Vår roll är att minimera oro och maxa goda upplevelser.

Är det en privat villa vid Comosjön för att fira födelsedagen med familjen?

Att ha ett hotell exklusivt för ert företag i Stockholms skärgård där det bara är ni?

Visst kan svenska fjällen leverera en skidkonferens i världsklass om ni ger det chansen!

Kontakta oss, rekommendera oss gärna, vi lovar att bidra med säkra arrangemang som sticker ut och skapar värde!

Birgitta, Anders, Lotta, Niklas och Emma
432 %c2%a4 2020 BKTS 7
Följ oss:
Klicka för att följa oss på Facebook
Klicka för att följa oss på YouTube
Klicka för att dela på LinkedIn
Avanmälan
$$$open$$