Webbversion
347 BK TS Logo. mot vit utan skugga
Hybridmöten 18 september 2020
640x640transp
640x640transp 640x640transp
415 mobile phone 1875813 1920
Live & Online - skräddarsydda hybridmöten

Det är dags att hitta tillbaka till energin och kreativiteten genom skräddarsydda hybridmöten. När världen ser ut som den gör är ett möte/konferens som är småskaligt i den fysiska världen och storskaligt i den digitala världen ett fantastiskt bra koncept

I samarbete med Radisson Meeting paketerar vi ihop skräddarsydda hybridlösningar som passar just er. Som alltid tar vi hand om helheten med allt från transporter, rumslistor, mötesrum, allergianpassade måltider och andra önskemål. Vi skapar skräddarsydda webbsidor till er, med anpassade anmälningsfunktioner.

Radisson Meetings stora nyhet är att utvalda hotell i Stockholm, Oslo och Köpenhamn har fått superproffsiga studios. Vi pratar scen, ljud, ljus, interiör, HD kameror och teknik i världsklass.  Från någon av dessa studios livestreamar ni ut er konferens till deltagarna som kan sitta på utvalda Radisson hotell runt om i Sverige eller Europa (bereonde på hur ni är geografiskt spridda). Glöm "underifrån kameravinkel med små vita lurar i öronen", det här blir som en proffsig produktion där ni kan ge åhörarna en digital upplevelse som imponerar.

Vi ordnar all logistik mellan hotellen och ansvarar för att hela konferensarrangemanget samkörs och blir en riktigt bra upplevelse.

Förutom det proffsigt digitala mötesupplägget ser vi till att ni också får njuta, träffa varandra under säkra former, äta gott, röra på er genom kul aktiviteter och utmana era sinnen i olika former utanför wifi-nätverket

Live & Online konferenser ger er mycket värde för investerade pengar, det är hållbart och dessutom gynnar vi lokala företagare i Sverige.


Himla bra och win-win tycker vi!  

Nyfiken på att höra mer och få en kostnadsfri offert? Du når oss på info@bktravelsolutions.se. Vi är aldrig längre bort än ett mail eller telefonsamtal!

Allt gott,

Birgitta, Anders, Lotta, Niklas och Emma
430 %c2%a4 2020 BKTS 7
Följ oss:
Klicka för att följa oss på Facebook
Klicka för att följa oss på YouTube
Klicka för att dela på LinkedIn
Avanmälan
$$$open$$