Webbversion
347 BK TS Logo. mot vit utan skugga
Fjällen 22 september 2020
640x640transp
640x640transp 640x640transp
434 winter 1204230 1920
Konferens i toppklass på en fjälltopp?

Ja! säger vi i kör. Att konferera och samla styrkorna i en smått magisk miljö som fjällen ger er all den energi, drivkraft och kreativitet som behövs för att nå nya mål!

Kanske är ni precis som vi redan frälsta i fjällen? Eller hänger ni på trenden att upptäcka vårt fantastiska Sverige istället för att styra kosan söderut? Oavsett hjälper vi er att skapa det ultimata upplägget inramat av fjällvidderna så långt ögat når. 

Med nya Hotell Klövsjöfjäll, som öppnades juli 2020, får idylliska Klövsjö i Vemdalen ett riktigt bra hotell för konferensgrupper. Hotellet erbjuder konferensmöjligheter utöver det vanliga, med stora och små konferenslokaler, inspirerande fjällutsikt och möjlighet till givande vildmarksaktiviteter som passar alla. Tänk inte bara skidor -  fjällen har så mycket bredare utbud än så. Får vi locka med en en  2,5-timmars lång skotertur i härlig fjällmiljö som avslutas vid en egen snö igloo? I igloon blir det privat afterski och det serveras middag med lokala råvaror. 

Vemdalsskalet är en annan favoritdestination som vi återkommer till år efter år. Här finner ni skidåkning som håller riktigt hög nivå med ett skidsystem som tar er runt på flera olika toppar - precis som i alperna! Att ta snövesslan upp till jaktstugan för hemmagjorda våfflor med hjortronsylt är en annan höjdpunkt.

Nyfiken på att höra mer och få en kostnadsfri offert? Du når oss på info@bktravelsolutions.se. Vi är aldrig längre bort än ett mail eller telefonsamtal!

Allt gott,

Birgitta, Anders, Lotta, Niklas och Emma
435 sunset 1807724 1920
430 %c2%a4 2020 BKTS 7
Följ oss:
Klicka för att följa oss på Facebook
Klicka för att följa oss på YouTube
Klicka för att dela på LinkedIn
Avanmälan
$$$open$$