Zermatt, Val-d'Isère & Ischgl
Webbversion
194 bk alpine solution mot vit
Puderpost 5 december 2018
640x640transp
640x640transp 640x640transp
Dags att boka vinterns skidkonferens – låt oss göra jobbet!

Nu faller snön över Alperna! Är det dags för en skidkonferens? Unna dig själv och kollegorna att fira ett väl genomfört 2018 med att varva arbete med skidåkning, god mat och dryck, team-building, sol och snö! Alperna i mars-april är helt fantastiskt! I vårt senaste nyhetsbrev pushade vi lite extra för italienska Courmayeur - en av våra absoluta favoritdestinationer. Idag berättar vi om hur det under det gångna året har investerats rejäla summor i tex nya moderna liftar och häftiga hotell – håll till godo!
225 rsz 1switzerland 862870
Zermatt
Matterhorn Glacier Ride är den nya lyxiga gondolbanan som kommer att göra det möjligt att åka till Klein Matterhorn året om. De 25 gondolerna kan ta upp till 2 000 passagerare i timmen till Europas högsta bergsstation, belägen 3 800 meter över havet. Det är världens högsta och modernaste tre-kabels gondollift där varje gondol har 28 rymliga och uppvärmda säten med klädsel i läder och alcantara. Golvet i gondolerna är givetvis i glas så att man kan njuta av landskapet 170 meter under sig. För designen står välkända Pininfarina.

Sugen på att testa? Kom in med din gruppförfrågan till oss så tar vi fram offert. Givetvis kostnadsfritt och utan köpkrav!
221 ischgl 3336344 1920
Ischgl
Ischgl har ju rykte om sig att ha ett modernt skidsystem. Orten har till årets säsong investerat 16 miljoner euro i en ny toppmodern sittlift som också slår världsrekord: E4 Gampen heter den och ska ersätta den gamla 4-stolsliften från 1988. Den nya liften är en modern 6-sittlift med en stigning på 924 höjdmeter och med detta är E4 Gampen den sittlift som har den största stigningen i världen. Den nya designen lär också bli något alldeles extra där alla sittplatser kommer vara unika. Gemensamt blir ergonomiska säten, så låg vibration som möjligt och sätesvärmare. Restiden blir cirka 7 min. Utöver en ny lift så kommer det också en ny pist, 68 B i Samnaun, som kommer att vara 1 km lång och ha svårighetsgraden Medium. Till detta kommer två nya restauranger i området!
223 7f919a6e z
Val d'Isère
I december öppnar en helt ny gondollift som kommer att ta glada skidåkare från La Daille och upp till Folie Douce. Varje kabin tar tio personer, den har uppvärmda säten och kommer att öka kapaciteten från 933 till 2 800 passagerare per timme samt halvera restiden ner till endast 4 och en halv minut. Man har även renoverat och hottat upp Téléski des 3000.

Nytt hotell har man också; Le Refuge de Solaise. Det är enligt uppgift det högst belägna hotellet i franska alperna på 2 550 meter över havet.
226 pizap.com15438323887801
Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn
Den ikoniska Kohlmais-liften ersätts av nya Kohlmaisbahn, en investering på 30 miljoner euro. Kapaciteten kommer som en följd att öka med upp till 4 200 människor i timmen. Det ska ta cirka 7 minuter till Kohlmaiskopf från Saalbach.

Även i Leogang händer det saker. Den befintliga Asitzmuldenbahn har tills nu fungerat som en 6-personers sittlift, men får nu en rejäl make-over och förvandlas till en ny modern 8-personers sittlift.

Vi på BK Alpine Solutions tar hand om hela projektet, från ax till limpa och ombesörjer alla flygbokningar, busstransfers, hotellrum, restauranger, konferensrum, liftkort, skidhyra, picknick i backen och bra aktiviteter för icke-skidåkare. Vi erbjuder anmälningsfunktion och egen projektwebbsida och inte minst personal på plats som koordinerar och säkerställer att allt fungerar som förväntat. Välkommen att kontakta oss!
193 %c2%a4%c2%a4 BKTS2018
Följ oss:
Klicka för att följa oss på Facebook
Klicka för att följa oss på YouTube
Klicka för att dela på LinkedIn
Avanmälan
$$$open$$