Våra senaste restips!
Webbversion
254 bktravel logga 10ar 500px
Nyhetsbrev 4 april 2019
640x640transp
640x640transp 640x640transp
272 Spexaregatan 4b
Österrikiska alperna 
Kitzbühel tänker man på som en av Österrikes mest kända vintersportorter, men visst känns sommaren allt närmre när plusgraderna ute nu blir allt fler? Vi samarbetar med flera hotell i vackra Kitzbühel. Här erbjuds finfina gruppriser inför sommaren. Unna dig och din grupp en långweekend eller kanske en hel vecka. Hämta kraft från bergen i omgivningarna, oavsett om ni är vandrare, golfare, cyklister eller bara vill koppla av och njuta av livets goda! Sportevenemang och spa-upplevelser väntar er här. Österrikiska alperna är alltid lika prisvärt!

273 Spexaregatan 4c
Livets goda i Frankrike
Efter bara trekvart med höghastighetståget från Paris är du i Champagne, platsen där man enkelt kombinerar ett aktivt och njutningsfullt leverne med gastronomi och kultur, alltsammans i naturskön miljö mellan sjöar och skogar. Platsen hittas i nordöstra Frankrike mellan Paris och Belgien och här har inte bara de mest prestigefyllda av de mousserande vinerna sitt ursprung, utan flera andra godsaker från franska köket. Vill man trots allt andas stadsluft så är världsarvslistade Reims största staden i regionen. Många av våra kunder har kommit hem fantastiska minnen för livet från en av Frankrikes verkliga pärlor!
274 Spexaregatan 4d
Vi kan projektledning och logistik!
Verkar något av resmålen ovan intressant eller går du och funderar på något liknande arrangemang på hemmaplan eller utomlands? Vi är alltid beredda att hjälpa till med all form av projektledning och logistik. Skriv till oss!
249 %c2%a4%c2%a4 BKTS2019
Följ oss:
Klicka för att följa oss på Facebook
Klicka för att följa oss på YouTube
Klicka för att dela på LinkedIn
Avanmälan