Ett skandinaviskt paradis mitt i Stockholms skärgård Webbversion
<  Boka rum & paket online
Konferensförfrågan  >
Vinterkonferens
Vintermöte, Konferens, Kick-off

Stockholms skärgård på vintern bjuer på ett fantastiskt landskap. Här på Djurönäset upplever du vinterskärgården på riktigt, pulsar i skogen i djup snö eller njuter på den vackra naturstigen. När kvällen kommer skapas ”Ski Lodge-känsla” runt elden och ni myser tillsammans efter kvällens middag. Eller så vandrar ni ner till vedbastun och badtunnorna och avslutar dagen med ett avkopplande bad.

Läs mer ...

Konferens nu i höst?
Konferens nu i höst?
Boka höstens möte och njut av sköna, varma skärgårdsdagar. Vi har några lokaler och rum lediga, i september/oktober, så om du kan pricka in "rätt" dagar finns det chans att du får plats med hela gruppen. Ring oss direkt och boka 08-571 490 00!
Läs mer om våra konferenser
Weekendpaket
Håll kvar sommaren länge

Planera in en skön skärgårdsweekend nu i höst och fortsätt njuta av allt det fina i skärgården. Börja dagen med ett härligt morgondopp och avsluta med ett glas svalt vin på bryggan. Du bokar enkelt direkt online på vår hemsida.

Läs mer ...

AfterWork fredagar
After Work varje fredag
Varje fredag från kl 17.00, med start 26/8, kan du inleda helgen med en skön stund tillsammans med vänner och kollegor. Djurönäset bjuder in till After-work i Loungebaren med fina priser på öl och vin och ”Kvällens varmrätt” med liten förrätt i baren för endast 199:-. Eller boka ett logipaket med frukost för bara 895:-!
Läs mer om AW-paket
Lyxigt bastulandskap
Välkommen in i värmen
Vårt bastulandskap ger helt nya möjligheter till relax och njutning för alla våra gäster. Här får du skön återhämtning och avkoppling med flera olika bastur, duschar och relaxytor. En oas av vatten och värme med en härlig utsikt över den ständigt skiftande skärgårdsnaturen.
Läs mer ...
Julshow med Robert Wells
Exklusiv julshow

En helkväll med Robert Wells trio och The Vocalettes. En rocking, sparkling & sizzling Christmas show, 100% inspirerat av Radio City Music Hall, Rock´n Roll Christmas, Andrew Sisters och Boogie-Woogie i Charlie Normans anda. Välkommen till en julkväll speciellt komponerad för Djurönäset, lördag den 26 november.

Läs mer ...

Planera ditt julbord
Allt man vill ha på julen ...

... och lite till. I år blandar vi vackra julklassiker och ösiga hits med två fantastiska röster i en stämningsfull och fartfylld show. Evelina Olsén & Erik Linder fångar alla med sin charm, humor och värme. En kväll för hela företaget eller som en perfekt avslutning på en vinterkonferens. Boka era platser nu till årets julbord.

Läs mer ...

Djurönäset
Upptäck Djurönäset