Ett skandinaviskt paradis mitt i Stockholms skärgård Webbversion
<  Boka rum & paket online
Konferensförfrågan  >
Julshow
Julshow på Djurönäset

Allt man vill ha på julen, ... och lite till. I år blandar vi vackra julklassiker och ösiga hits med två fantastiska röster i en stämningsfull och fartfylld show. Evelina Olsén & Erik Linder fångar alla med sin charm, humor och värme. En kväll för hela företaget eller som en perfekt avslutning på en vinterkonferens. Boka era platser nu till årets julbord.

Läs mer ...

Konferens i vinter?
Konferens i vinter?
Stockholms skärgård på vintern bjuder på ett fantastiskt landskap. Här på Djurönäset upplever du vinterskärgården på riktigt, vandrar i snö i skogen eller njuter på den vackra naturstigen. När kvällen kommer skapas ”Ski Lodge-känsla” runt elden och ni myser tillsammans efter kvällens middag.
Läs mer om vinterkonferens
Höstlov
Njut av höstlovet i skärgården

Ta med hela familjen och koppla av i skärgården, bada i poolen, hoppa på klipporna och ät gott i restaurangen. Den 2, 3 och 4 november har vi öppet speciellt för alla med höstlov, SL direktbuss kör från Slussen till hållplats Djurönäset.  Välkommen hit! Läs mer ...

AfterWork fredagar
After Work med DJ
Inled helgen med en skön stund tillsammans med vänner och kollegor. Djurönäset bjuder in till After-work i Loungebaren med AW-priser på öl och vin och ”Kvällens varmrätt” med liten förrätt i baren för endast 199:-. Eller boka ett logipaket med frukost för bara 895:-!
Läs mer om AW-paket
Lyxigt bastulandskap
Välkommen in i värmen
Vårt bastulandskap ger nya möjligheter till relax och njutning för alla våra gäster. Här får du skön återhämtning och avkoppling med flera olika bastur, duschar och relaxytor. En oas av vatten och värme med en härlig utsikt över den ständigt skiftande skärgårdsnaturen. Läs mer ...
Julshow med Robert Wells
Exklusiv julshow

En helkväll med Robert Wells trio och The Vocalettes. En rocking, sparkling & sizzling Christmas show, 100% inspirerat av Radio City Music Hall, Rock´n Roll Christmas, Andrew Sisters och Boogie-Woogie i Charlie Normans anda. Välkommen till en julkväll speciellt komponerad för Djurönäset, lördag den 26 november.

Läs mer ...

Planera ditt julbord
Julbord från 495:-

I den gnistrande vita vinternatten bjuder vi in till en underbar kväll med ett äkta hemlagat, smakfullt julbord. Förväntningarna är höga på kockarnas egna juldelikatesser som serveras tillsammans med läckra klassiker, allt hemgjort och tillagat med kärlek. Boka era platser nu till årets julbord.

Läs mer ...

Djurönäset
Upptäck Djurönäset