Ett skandinaviskt paradis mitt i Stockholms skärgård Webbversion
<  Boka rum & paket online
Konferensförfrågan  >
Julshow med Evelina Olsén och Erik Linder
Boka er vinterkonferens nu!

Stockholms skärgård på vintern bjuder på ett fantastiskt landskap och här på Djurönäset upplever du vinterskärgården på riktigt, vandrar i snö i skogen eller njuter på den vackra naturstigen. När kvällen kommer skapas ”Ski lodge"-känsla runt elden och ni myser tillsammans efter kvällens middag. På fredagar är det DJ i Loungebaren om ni är ett gäng som gillar att hålla igång! Läs mer ...

Julshow med Robert Wells
Christer Sjögren

Christer Sjögren med storband och SinatraShow gästar Djurönäset den 24 mars. Ikväll får du vara med om en underbar show där Christer sjunger låtar av den framgångsrike artisten Frank Sinatra. Efter konserten är det nattklubb med DJ för alla danssugna.

Läs mer ...

Rickfors, Rogefeldt & Hylander
Tommy Körberg

Boka upp kvällen den 9 juni för en alldeles speciell artist och en unik konsert. Efter kvällens after-work middag i Loungebaren gästas vi av en av Sveriges största artister – Tommy Körberg och hans band. Sätt dig till rätta och njut av en fantastisk föreställning med en fantastisk artist.

Läs mer ...

Julbord från 495:-
En underbar kväll med ett äkta hemlagat, smakfullt julbord. Kockarnas egna juldelikatesser serveras tillsammans med läckra klassiker, allt hemgjort och tillagat med kärlek. Det finns några platser kvar till årets julbord. Här hittar du julklappstips ...
Boka julbord här
Nyår - eftersläpp 495:-
Vi firar in nyåret tillsammans med storbandet Stockholm Pocket Big Band, praktfulla swing, soul, funk och discotoner toppat med några rockklassiker. Supébiljetterna är slut - men du kan vara med på dans, bubbel och fyrverkeri och DJ förstås, långt in på småtimmarna.
Boka nyår här
Weekendpaket i skärgården
Weekendpaket
Ta en välbehövlig paus efter jul- och nyårsfirande och njut av närheten till hav och natur i Stockholms skärgård. Entré till stor pool med lyxigt bastulandskap och gym ingår och det finns möjlighet att boka till spabehandlingar. Håll utkik efter kommande temaweekend, träningsweekend och flera andra aktiviteter.
Boka weekend online
Varje fredag - DJ
Avsluta konferensen med en riktigt skön AW med DJ i Loungebaren eller inled helgen med en stund tillsammans. Djurönäset bjuder in, med after-work-priser på öl och vin från klockan 17.00 och ”Kvällens varmrätt” med liten förrätt i baren för endast 199:-.
Läs mer & boka
Djurönäset
Upptäck Djurönäset