Ett skandinaviskt paradis mitt i Stockholms skärgård Webbversion
<  Boka rum & paket online
Konferensförfrågan  >
Möten & Weekends i skärgårdsmiljö
Möten & Weekends
Kom igång helg
Kom-i-gång-helg

En helg fylld med effektiv träning, kombinerat med harmoni och njutning för kropp och själ. Tre träningspass med BodyJoy  ingår (Styrka intervall, Yoga och Styrka Cirkel) och entré till vårt nya bastulandskap med 25-meters pool. Kombinera gärna med att bli ompysslad i Skärgårdspaviljongens spa-avdelning.

Läs mer ...

Alla hjärtans dag
Alla hjärtans dag

Njut av varandra, med närhet till hav och natur i Stockholms skärgård. Kombinera helgens romantiska mys i skärgårdsnaturen med en riktigt skön spa-behandling och ta vara på möjligheten att trivas tillsammans i vårt sköna bastulandskap med relax och stor pool.

Läs mer ...

Sportlov i skärgården
Sportlov i skärgården
I år blir det buskul i vinterskärgården under sportlovet. Ta med din familj och umgås i skön avspänd miljö med massor av lek i vinternaturen och den varma poolen. Det är bara 35-45 minuter med bil eller buss till det bästa sportlovet. Bada, lek, ät gott och mys tillsammans med andra sportlovslediga. Bokningsbart senast 29 januari
Möt våren i den vackraste skärgårdsmiljö
Möt våren i den vackraste skärgårdsmiljö

Byt miljö, öka din kreativitet och arbeta mer effektivt. Platsen gör stor skillnad. På Djurönäset upplever du en enastående skärgårdsnatur, kanske redan på vägen ut i egen skärgårdsbåt. En konferens på Djurönäset innebär så mycket mer än bara ett möte.  Läs mer ...

Konferens i vinter?
Konferens i vinter?
Boka en vinterkonferens för minst 30 personer på Djurönäset, så bokar du buss tur och retur Stockholm city för endast 1:-/ person. Här på Djurönäset upplever du vinterskärgården på riktigt. När kvällen kommer skapas ”ski lodge"-känsla runt elden och ni myser tillsammans efter kvällens middag.
Läs mer om vinterkonferens
Weekendpaket i skärgården
Konsert med Christer Sjögren 24 mars
Ikväll får du vara med om en underbar show där Christer sjunger låtar av den framgångsrike artisten Frank Sinatra. Efter konserten är det nattklubb med DJ för alla danssugna. Varmt välkommen!
Läs mer och boka här ...
Djurönäset
Upptäck Djurönäset