Ett skandinaviskt paradis mitt i Stockholms skärgård Webbversion
<  Boka rum & paket online
Konferensförfrågan  >
Möt våren på Djurönäset
Möt våren på Djurönäset
Byt miljö, öka din kreativitet och arbeta mer effektivt. Platsen gör stor skillnad. På Djurönäset upplever du en enastående skärgårdsnatur, kanske redan på vägen ut i egen skärgårdsbåt. En konferens på Djurönäset innebär så mycket mer än bara ett möte. Läs mer ...
Sportlov i skärgården
Sportlov

I år blir det myspys i vinterskärgården under sportlovet. Ta med din familj och umgås i skön avspänd miljö med massor av lek i naturen, hinderbanan och den varma poolen. Det är bara 35-45 minuter med bil resp. buss till det bästa sportlovet. Bada, lek, ät gott och mys tillsammans med andra sportlovslediga.

Läs mer ...

Valborgsweekend
Valborg

Upplev den spirande våren i härlig skärgårdsmiljö. Njut av en ledig dag och kväll tillsammans med familj och vänner. I Loungebaren hittar du sköna priser på öl och vin och ”Kvällens varmrätt” från kl 17.00. Kombinera med en riktigt skön spa-behandling och trivs tillsammans i vårt bastulandskap med relax och stor pool.

Läs mer ...

Konferens i vinter?
Konferens, med buss för 1:- per person!
Boka en vinterkonferens för minst 30 personer på Djurönäset, så bokar du buss tur och retur Stockholm city för endast 1:-/person. Här på Djurönäset upplever du den äkta skärgården även vintertid. När kvällen kommer skapas ”ski lodge"-känsla runt elden och ni myser tillsammans efter kvällens middag.
Läs mer om konferens i vårvintern
Konsert med Christer Sjögren
Konsert med Christer Sjögren 24 mars
Ikväll får du vara med om en underbar show där Christer sjunger låtar av den framgångsrike artisten Frank Sinatra. Efter konserten är det nattklubb med DJ för alla danssugna. Varmt välkommen!
Läs mer och boka online
Konsert med Tommy Körberg 9 juni
Konsert med Tommy Körberg 9 juni
Upplev några av de älskade låtar som Tommys röst gett toner till under hans långa och framgångsrika karriär. Låt honom ta dig med på en musikalisk resa genom sin rika låtskatt från fem decennier. DJ efter konserten.
Läs mer och boka online
Djurönäset
Upptäck Djurönäset