Ett skandinaviskt paradis mitt i Stockholms skärgård Webbversion
<  Boka rum & paket online
Konferensförfrågan  >
Välkommen in i värmen
Ett härligt bastulandskap som bjuder nya möjligheter till relax och njutning för alla gäster. Här får du skön återhämtning och avkoppling med flera olika bastur, duschar, stor varm pool och sköna relaxytor. En oas av vatten och värme med en härlig utsikt över den ständigt skiftande skärgårdsnaturen. Entré ingår för alla logigäster, läs mer ...
Vinterns "bussigaste" erbjudande
Stockholms skärgård bjuder på ett fantastiskt landskap även vintertid. Här på Djurönäset upplever du vinterskärgården på riktigt, vandrar i snön i skogen eller njuter på den vackra naturstigen. När kvällen kommer skapar ni ”ski-lodge-känsla” runt elden och myser tillsammans efter kvällens middag. Platsen gör stor skillnad! Läs mer och boka ...
Buss t/r Stockholm 1:- per person
Boka ett vintermöte, en konferens eller kick-off för minst 30 personer på Djurönäset, så bokar du buss tur och retur Stockholms city (ca 45 min) för endast 1 krona per person! (gäller nybokningar 1 januari till 31 mars 2018)
Vatten- eller pausyoga
För nya bokningar under november inkluderar vi ett av alternativen i er helpension utan kostnad. Starta morgonen med ett yogapass i Djurönäsets stora inomhuspool eller ta en välbehövlig paus i arbetet med 15-minuters pausyoga för förnyad energi. Vattenyoga passar för grupper upp till 40 personer, pausyogan har ingen antalsbegränsning. Gäller endast nya bokningar. Minimum antal deltagare 8 personer.
Skicka konferensförfrågan
Julbord 2107
Julbord med show!
I år bjuder vi in till ett äkta julbord, lagat från grunden där klassiska julbordsrätter varvas med kockarnas egna specialtiteter. Årets Julshow, med Joanna Perera och Chris Lindh gör julbordet till en kväll för hela företaget, den stora och lilla familjen eller som en perfekt avslutning på en vinterkonferens. Varmt välkommen till en riktig jul!
Boka årets julbord nu!
Nytt utegym står färdigt
Längs den vackra elbelysta löpslingan på 1,3 km, finner du utmaningar med extra träning för styrka och koordination. Våra utegymstationer står klara, fria att användas för alla våra konferens- och privatgäster.
Se mer av utegymmet
Fredagar - AW med DJ
Inled helgen tillsammans med vänner och kollegor. Djurönäset bjuder in till After work i Loungebaren med AW-priser på öl och vin och ”kvällens varmrätt” i baren för endast 199:-. Eller boka ett logipaket med AW-middag, DJ och frukost från 895:-!
Läs mer om AW-paket
Djurönäset
Upptäck Djurönäset