Ett skandinaviskt paradis mitt i Stockholms skärgård Webbversion
<  Boka rum & paket online
Konferensförfrågan  >
Möt våren på Djurönäset
Ditt möte med skärgården
Byt miljö, öka din kreativitet och arbeta mer effektivt. Platsen gör stor skillnad. På Djurönäset upplever du en enastående skärgårdsnatur, kanske redan på vägen ut i egen skärgårdsbåt. En konferens på Djurönäset innebär så mycket mer än bara ett möte.
Påsklov i skärgården
Påsklovspaket

Vilket härligt påsklov det blir i år! Mitt i den vackra skärgårdsnaturen erbjuder vi kuliga lekar och påskpyssel. Ta en selfie utklädd till något påskigt och vinn fina priser. Njut av påskledigheten med många bad i stor varm pool, hoppborg och påsktipspromenad. Påsklovsdagar med incheck från tisdag 11 april till fredag 14 april.

Boka här ...

Påskweekend
Påskweekend

Njut av vår sköna skärgård i vårskrud tillsammans nära och kära. Kom ut till oss och koppla av med promenad längs naturstigen, bastubad och simning. Kombinera med en riktigt lång spabehandling och umgås med dina vänner med DJ i Loungebaren på långfredagen. På påskafton serveras en påskinspirerad trerätters meny.

Boka här ...

Konferens i vår?
Vad gör du på din konferens?
Boka din konferens för minst 30 personer på Djurönäset, så bokar du buss tur och retur Stockholm city för endast 1:-/person (gäller nybokningar t.o.m 30 april 2017). Här på Djurönäset upplever du den äkta skärgården året runt. Ni bor avskilt och bekvämt i eget hus för givande samvaro med kollegor under både dag och kväll.
Boka skönt möte till våren
Var med och hylla våra vänner i himlen
Många av världens stora artister gick ur tiden under 2016 men deras musik är mer levande än någonsin. Stora stjärnor som Prince, George Michael, David Bowie, Freddie Wadling, Leonard Cohen är inte längre med oss, så låt oss lyssna till lite av deras låtskatt. Även Josefine Nilsson, Glen Frey-The Eagles, Olle Ljungström, Carina Jaarnek och George Martin-The Beatles producent är borta.

Med ”Stars in Heaven” vill vi hylla våra musikaliska hjältar och ta er med på en nostalgisk konsert fylld av sång, musik och kärlek. Och på scenen möter ni Thomas Di Leva, Magnus Bäcklund, Robert Hoffman och hans band Hoffman Circus samt Lena & Eileen i Show Sisters. Läs mer...
Valborgsweekend
Valborgsweekend
Upplev den spirande våren i härlig skärgårdsmiljö. Njut av en ledig dag tillsammans med familj och vänner. I Loungebaren hittar du sköna priser på öl och vin och ”Kvällens varmrätt” från kl 17.00. Kombinera med en skön spabehandling och trivs tillsammans i vårt bastulandskap med relax och stor pool.
Läs mer
Konsert med Christer Sjögren
AW med storband & konsert den 24 mars
Ikväll får du vara med om en underbar show där Christer Sjögren sjunger låtar av den framgångsrike artisten Frank Sinatra. Efter konserten är det nattklubb med DJ för alla danssugna.
Läs mer och boka online
Konsert med Tommy Körberg 9 juni
Tommy Körberg kröner kulturvåren på Värmdö
Den 9 juni får du uppleva några av de älskade låtar som Tommys röst gett toner till under hans framgångsrika karriär. Låt honom ta dig med på en musikalisk resa genom sin rika låtskatt från fem decennier. Läs artikel på "Mitt i Värmdö" här.
Boka online
Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Följ oss på Instagram
Nya erbjudanden
Nya erbjudanden på vår hemsida
Djurönäset
Upptäck Djurönäset