Ett skandinaviskt paradis mitt i Stockholms skärgård Webbversion
<  Boka rum & paket online
Konferensförfrågan  >
Möt våren på Djurönäset
Ditt möte med sommarskärgård
Byt miljö, öka din kreativitet och arbeta mer effektivt. Platsen gör stor skillnad. På Djurönäset upplever du en enastående skärgårdsnatur, efter bara drygt 35 minuter med bil från Stockholm.
En konferens hos oss innebär så mycket mer än bara ett möte.
Sommarkonferens
Nästa konferens?
Planera en ”ledig” sommarkonferens och passa på att förena arbetet med att njuta av Stockholms skärgård i högsommarskrud. Här börjar du dagen med ett härligt morgondopp och avslutar med ett glas svalt vin, vid solnedgången på skärgårdskrogen Sjöboden.
Boka sommarmöte här
För seglingsproffs & nybörjare
För seglingsproffs & nybörjare
Både du som drömmer om att få segla och du som är uppfödd ombord kommer att trivas under denna segling i Stockholms skärgård. Kombinera med företagets behov av möte, skönt umgänge & god mat.
Seglingskonferens ...
Stars in Heaven
Konsert 28 april
Många av världens stora artister gick ur tiden under 2016 men deras musik är mer levande än någonsin. Med ”Stars in Heaven” vill vi hylla våra musikaliska hjältar och ta er med på en nostalgisk konsert fylld av sång, musik och kärlek. Och på scenen möter ni Thomas Di Leva, Magnus Bäcklund, Robert Hoffman och hans band Hoffman Circus samt Lena & Eileen i Show Sisters.


Boka nu direkt online!
Valborgsweekend
Valborgsweekend
Kom in i värmen, från elden och den svenska våren. Njut av en ledig dag tillsammans med familj och vänner i lyxigt bastulandskap och stor varm pool. I Loungebaren hittar du sköna priser på öl och vin, ”Kvällens varmrätt” från kl 17.00 och lite senare på kvällen, skön DJ-musik.
Läs mer & boka
Konsert med Tommy Körberg 9 juni
Tommy Körberg kröner kulturvåren på Värmdö
Den 9 juni får du uppleva några av de älskade låtar som Tommys röst gett toner till under hans framgångsrika karriär. Låt honom ta dig med på en musikalisk resa genom sin rika låtskatt från fem decennier. Läs artikel på "Mitt i Värmdö" här.
Boka konsert online
Kalendarium
Kalendarium 2017
Följ med i allt som händer på Djurönäset under vår, sommar och höst. Vi fyller på med nya happenings på AfterWork, nya konserter i Folkparken och inte minst alla artister i Sjöboden.
Spara länken hit så du inte missar något!
Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Följ oss på Instagram
Nya erbjudanden
Nya erbjudanden på vår hemsida
Djurönäset
Upptäck Djurönäset