Ett skandinaviskt paradis mitt i Stockholms skärgård Webbversion
<  Boka rum & paket online
Konferensförfrågan  >
Sommarkampanj
Sommarkampanj 20% före 4 juni
Minisemester i skärgårdsmiljö med sköna bad från brygga och strand på lyxigt 4-stjärnigt hotell. Boka online med kod SOMMAR före 4/6 så får du 20% rabatt på våra redan låga sommarpriser!
Sommarkonferens
Sommarkonferens!
Byt miljö, öka din kreativitet och arbeta mer effektivt. Platsen gör stor skillnad, passa på att förena arbetet med att njuta av Stockholms skärgård i högsommarskrud. Här börjar du dagen med ett härligt morgondopp och avslutar med ett glas svalt vin, i solnedgången på skärgårdskrogen Sjöboden.
Boka sommarmöte här
Livemusik i Sjöboden
Alla sommarens artister
Den sköna musiken fortsätter även denna sommar, liveartister varje tisdag och torsdag, kom och njut av en härlig grillbuffé eller en Paella. Sjöbodens loungeklubb öppen till 01.00, med DJ, alla torsdagar och fredagar. Stanna gärna kvar över natten med tillgång till pool, bastulandskap och skärgårdens bästa hotellfrukost.
Livemusik i Sjöboden
Winemakers dinner
Winemakers dinner
Vi är glada att kunna erbjuda en härlig grillbuffé med argentinska smaker som kompletterar kvällens vin från Domaine Bousquet i Argentina. Före middagen, får ni en exklusive vinprovning med historiken bakom vingården och mycket annat. Om du gillar mat och vin i kombination är det här en middag du inte vill missa.
Boka nu direkt online!
Valborgsweekend
Midsommarfirande
Njut av sillunch och midsommarmiddag i Sjöboden, Matsalen eller på Terrassen och fira en riktig midsommar i Stockholms skärgård. Passa på att njuta av hela midsommarhelgen och bo kvar på Djurönäset. Boka ett- eller tvådygnspaket direkt online nu, innan det bllir fullt!
Läs mer & boka
Konsert med Tommy Körberg 9 juni
Bo Kaspers Orkester
En av sommarsveriges mest efterfrågade artister gör debut i Folkparken på Djurönäset. Den 12 augusti lyssnar du på folkkära Bo Kaspers Orkester som i över 20 år blandat pop, soul, jazz och visor till nu klassiska låtar.
Boka konsert online
Kalendarium
Artister i Sjöboden 2017
Följ med i allt som händer på Sjöboden under sommaren. Här presenteras alla våra härliga artister som du kan njuta av på tisdagar och torsdagar. Spara länken till hemsidan och/eller gilla Sjöboden på Facebook, så missar du inget!
Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Följ oss på Instagram
Nya erbjudanden
Nya erbjudanden på vår hemsida
Djurönäset
Upptäck Djurönäset