Ett skandinaviskt paradis mitt i Stockholms skärgård Webbversion
<  Boka rum & paket online
Konferensförfrågan  >
Ny stor gästhamn öppen
Gästhamnen är öppen!
Här, i hjärtat av Stockholms skärgård, kan du nu tryggt söka natthamn. I närheten finns Djurönäset 4-stjärniga hotell med flera restauranger, barer samt relax med bastulandskap, 25 m varm inomhuspool och spabehandlingar. Runt Djurönäset hittar du också härliga klippor, naturstig och en liten strand. Förboka gärna din båtplats på dockspot.com
Skärgårdsfestivalen 8 juli!
I Folkparken på Djurönäset för 6:e året i rad - en heldag fylld med underhållning och aktiviteter för hela familjen. Du njuter av skaldjur och ostron i champagnebaren eller någon av alla de andra läckerheterna som hör en festival till. Under dagen provar du många olika aktiviteter, till havs och på land, barnen får ansiktsmålning och hoppar hoppborg mm. Från scenen bjuder vi på livemusik dagen lång under ledning av Hoffman Circus. Fri entré!    Läs mer ... 
After sail med Smalare än Thord
Smalare än Thord spelar i Folkparken på Djurönäset den 4 augusti kl 18.00. Fri entré till årets After sail.
Folkparken öppnar 16.30 och serverar mat från grillen med öl, vin och andra läskande drycker.
Årets After sail
Konsert med Tommy Körberg 9 juni
Bo Kaspers Orkester
En unik spelning, den enda i Stockholm, med en av sommarsveriges mest efterfrågade artister. Bo Kaspers Orkester gör debut i Folkparken på Djurönäset den 12 augusti, med många av sina klassiska låtar från 20 år i rampljuset.
Boka konsert online
Livemusik i Sjöboden
Livemusik på bryggan
Den sköna musiken fortsätter hela sommaren, liveartister varje tisdag och torsdag i Sjöboden, kom och njut av en härlig grillbuffé. Sjöbodens loungeklubb är öppen till 01.00, med DJ, alla torsdagar och fredagar. Stanna kvar över natten med tillgång till pool, bastulandskap och skärgårdens bästa hotellfrukost.
Artisterna i Sjöboden
Sommarkonferens
Sommarkonferens!
Byt miljö, öka din kreativitet och arbeta mer effektivt. Platsen gör stor skillnad, passa på att förena arbetet med att njuta av Stockholms skärgård i högsommarskrud. Här börjar du dagen med ett härligt morgondopp och avslutar med ett glas svalt vin, i solnedgången på skärgårdskrogen Sjöboden.
Boka sommarmöte här
Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Följ oss på Instagram
Nya erbjudanden
Nya erbjudanden på vår hemsida
Djurönäset
Upptäck Djurönäset