Gestaltdialog för en mänskligare värld leder oss fram mot nya samarbeten, nya aktiviteter och nya workshops.  Webversion
Nu ökar energin…

Vi har flaggat för att vi ska märkas i samhället under 2016! Jag konstaterar att året rivstartat i vår samverkan med SAG och FGO! Briefar och telefonmöten har avlöst varandra i strid ström. I förra veckan fick några studenter på Hyper Island praktikuppdrag av oss. De ska ta fram en idé till applikation som kan stödja vår gemensamma strävan att märkas med Gestalt i samhället och framför allt hur vi bidrar till en mänskligare värld. Spännande eller hur! Och hur kan vi lyckas med det?

Läs hela Rektorn har ordet
Gästlärare klar till Gestaltmetodik i organisationer
Vi kan nu erbjuda tre gästlärare med djup kompetens i hur människor och organisationer hänger ihop, påverkar och påverkas av varandra och skapar mönster i sina relationer. Vi välkomnar Nora Bateson, Margareta Berggren och Lars Övling
Läs mer om Nora, Margareta och Lars

Ansök snarast!
Hur skapa en gemensam kraft i diffusa nätverksorganisationer där varje aktör är likvärdig?

Den frågan är aktuell för Gestalt i Sverige (GA – SAG – FGO). Gestalt i Sverige är just nu våra tre organisationer, men vi vill bjuda in andra organisationer, konsulter, terapeuter, chefer och ledare som likvärdiga aktörer. 
Välkommen till en första workshop där Eugenio Molini erbjuder oss nya insikter och verktyg kring hur vi kan hantera förändring, genom att hitta drivkraften i varje aktör att vilja bidra till det gemensamma.

TID: 18 februari kl 14.00 – 17.00
PLATS: Stockholm
KOSTNAD: 150:- för studerande och 300:- för övriga
ANMÄLAN: anmalan@gestaltakademin.se  snarast, senast 12 feb
Gå i terapi
"Min viktigaste resa startade genom en grundkurs 2007 vid Gestaltakademin där jag möttes av stor empati, värme och gemenskap i en värderingsfri omgivning, något jag länge letat efter. En längtan efter att kunna leva i harmoni med mig själv och att få bidra till andras utveckling ledde mig senare till terapeutprogrammet."
/Johanna, studerande på Terapeutprogrammet, andra året.

Våra gestaltterapeuter under utbildning erbjuder individuell gestaltterapi till reducerat arvode, 400 kr/timme inkl. moms. Terapeuterna finns i Göteborg och Stockholm
Nyfiken på våra kurser och utbildningar?
Gestaltakademin bjuder in till informationsmöten där vi berättar om våra utbildningar och annat som är på gång. På mötena finns möjlighet att träffa rektor och studierektor vid Gestaltakademin.

Tid: 2 februari kl 18.00 – 19.30
Tid: 16 februari kl 8.00 – 9.30
Plats: Gestaltakademin, Duvnäsgatan 14

Anmäl dig! 
anmalan@gestaltakademin.se

Vill du hellre pröva gestaltmetodiken är du välkommen till en av våra
Prova-på-gestalt!
25 februari, Stockholm
21 mars, Stockholm

Avanmälning