Nyhetsbrev om nya spännande saker på G på GA Webversion
Nu har ett nytt läsår börjat!
Ute på Södertuna Slott har vi just välkomnat de studerande till ett nytt läsår på de två diplomerande utbildningarna, programmet för blivande terapeuter och organisationsprogrammet för chefer, konsulter och andra som vill förstå hur man kan arbeta i organisationer på ett sätt som bottnar. Som ny verksamhetsledare är jag glad över att få vara med att starta upp det nya läsåret!

Jag har ett stort engagemang för såväl kärnverksamheten i de diplomerande utbildningarna som de kortare kurserna. Under sommaren har jag lärt mig mer om de olika utbildningarna, och träffat och samtalat med människor som har engagerat sig längre eller kortare perioder i vår verksamhet. All den samlade kunskapen och erfarenheten hos Gestaltakademins lärare, ledning och personal känner jag den största respekt och ödmjukhet inför.

Gestaltakademins verksamhet ger mig hopp och framtidstro. Våra kraftfulla utbildningar inspirerar och ger deltagarna möjlighet att utvecklas i sina yrken. Vi utbildar terapeuter som kan ge människor styrkan och mognaden att gå vidare i livet med rikare erfarenheter. Studerande från organisationsprogrammet kan arbeta med företag och andra organisationer på ett sätt som låter medarbetare växa och utvecklas och som använder människors resurser - ibland företagets enda kapital - på ett hållbart sätt.

Det är hoppfullt!

Så. Med ovanstående sagt - välkomna till ett nytt läsår!
/Helena Törnblom
verksamhetesledare
Ny fysisk adress, samma mail och telefon
Gestaltakademins kontor flyttar till Bondegatan 21 och blir sambo med Ledarbildarna. Vi ser verkligen framemot detta lyft både vad gäller lokalerna och sammanhanget. Flytten sker nästa vecka och mellan 28-31 augusti är vår tillgänglighet begränsad. Vi försöker bevaka mailen efter akuta saker, men ber er ha överseende med att det tar längre tid för oss att återkomma. Tack!

Gestaltakademin
Bondegatan 21/Stallet
116 33 Stockholm

info@gestaltakademin.se / 08-10 81 71
Stärk relationerna på internat
Vi har lyssnat på tidigare deltagare i denna utbildning och lägger nu samtliga kurstillfällen på internat. Lärandet ökar avsevärt när man som deltagare inte störs av den vanliga vardagen utan faktiskt fokuserar helt och fullt på den kurs man går. 
Vår 10-dagars utbildning, Relationens betydelse i professionen, har därför fått ett nytt upplägg, 3 x 3 + 1 dagar. 
Nästa omgång startar 8 februari, men sök redan nu då antagningen sker löpande. 
 
Läs mer och ansök via hemsidan
Januaristart av Organisationsprogrammet
Missade du att söka Organisationsprogrammet i år? Ingen fara! Vi har flyttat fram kursstarten till januari 2018.

Gestaltakademins organisationsprogram har bedrivits sedan 1986. Idag är den unik i ett internationellt perspektiv både vad gäller praktisk träning och möjlighet till personlig grundning. 

Ansök senast 1 november!

Praktisk information och ansökningsblankett finns här. 
Kalendarium
29 aug   Öka din närvaro med mindfulness och gestalt, tisdagssem
28-31 aug  Flyttstängt
4 sept   Prova-på-gestalt
15 sept  Sista ansökan för Grundkurs start okt -17
29-30 sept  Nyfiken på gestaltmetodiken

Läs hela kalendariet här
Avanmälning