Gå en av våra kurser, delta i en podinspelning eller bli en i vårt team! Webversion
Vi söker en kursadministratör
För Gestaltakademins verksamhet söker vi omgående en serviceinriktad person som vill arbeta i ett engagerat team med i första hand kursadministration samt även löpande ekonomihantering.
Skicka din ansökan till Helena Törnblom senast den 5 oktober 2017. Vi genomför intervjuer löpande.
Helena.tornblom@gestaltakademin.se
Läs hela annonsen här
PFL öppet för intag till våren 2018 – och vad händer två år senare?
- höstens Praktisk Förändringsledning på Gestaltgrund har startat med 16 nya deltagare, omtumlade efter första kursveckan, så som det kan vara i en upplevelsebaserad utbildning – som ger mening direkt.

Dags att söka plats till januaristarten. Datum och info på hemsidan 

Vad händer sedan, några år efter året med PFL. Vi är så nyfikna. Så här reflekterar tidigare deltagare:
- För mig var PFL-kursen en "game changer" för mig som människa. Jag minns kursen som en fantastisk tid där jag utvecklades enormt mycket på många olika plan. Jag har varit med och bidragit i en stor förändring på min arbetsplats med goda resultat. Tack vare mina lärdomar från kursen har jag också kommit tillbaka snabbare under tuffa perioder där jag har känt mig pressad och stressad. Tidigare "ältade" jag saker under längre perioder och ägnade tid och kraft åt historiken istället för att idag ta lärdomar av det som skett och titta framåt. Jag skulle aldrig ha uppnått detta utan PFL-kursen och jag märker och känner hur jag använder hela mig själv i alla lägen jämfört med tidigare. Jag tillåter mig själv att blomstra och växa utan att fastna i tankemodeller och "måsten".
Lars Winges, Produktionschef, Sandvik

- Med två års perspektiv så vill jag förmedla att jag har haft stor nytta av utbildningen både i jobbet o privat. Främst har jag haft nytta av att få ökade insikter om mina egna beteendemönster vilket hjälpt mig när jag möter motstånd. 
Inger Blomdahl, Avdelningschef, AFA Försäkring

- PFLn var för mig en ögonöppnare för hur jag medvetet kan använda mig själv som instrument för att skapa engagemang i en grupp eller i ett större förändringsarbete.
Och, anledningen varför jag fortsatte med 3- åriga Organisationsprogrammet var att det jag lärde mig på PFL:n fungerande i praktiken och detta erbjöd möjligheter till fördjupning; om mig själv, om grupper och organisationer i förändring.
Marcus, Verksamhetsutvecklare, Landstinget Västernorrland.
 

Upprop från Frida – Söker kollegor till nästa O-Program
Hej, jag har snart gått ut PFL och vill ha mer, gå djupet, fortsätta lära. Jag söker kontakt med dig som också funderar på att söka in till det 3-åriga Organisationsprogrammet. Vi behöver bli fler sökanden för en start i januari har jag förstått. Maila mig: frida.hallen@metamatrix.se
Frida Hallen, VD, Metamatrix


PFL Prova & Testa kväll 17 Oktober
Nyfiken på Praktisk Förändringsledning? Välkommen till en träff med info och praktiska övningar & upplevelser. Möt kursledarna, Ulf Zwedberg & Kinna Person.
Tid: 16.30-19.00
Plats: Gestaltakademin
Januaristart av Organisationsprogrammet
Nu behöver du inte vänta till augusti 2018!
Sök senast 1 november till januaristarten och ta del av ett program som är unikt i ett internationellt perspektiv både vad gäller praktisk träning och möjlighet till personlig utveckling. 

Praktisk information och ansökningsblanketter finns här

Att leda och involvera med medvetenhet, mod och integritet
Närmare 60 tidigare deltagare har tagit del av Greta Rasks workshop. I november kör vi den igen. 
Anmäl dig nu 

En intensiv och givande kurs i såväl professionella möten som egen personlig utveckling. En kurs som skapar mycket tankar, insikter och utforskande.
Viktoria Nilsson, Projektledare Marknad & Kommunikation
Var med på en interaktiv podinspelning
Vi människor är många berättelser – både unika och igenkänningsbara. Under kvällen samtalar vi om hur ökad medvetenhet kan hjälpa oss att leva i den komplexitet det moderna samhället innebär. Margareta och Lasse delar med sig av erfarenheter och kunskap i en interaktiv inspelning av Psykologbyråns podcast. Några deltagare kommer erbjudas möjlighet att delta med sin berättelse. Övriga i publiken är välkomna med sina reflektioner.

Tid: kl 18.00 – 20.30. Insläpp från 17.30
Plats: meddelas senare
Kostnad: 150 kr, Swish vid entrén
Anmäl dig här
Kalendarium
10 okt   Om berättelsens betydelse, en interaktiv pod-inspelning
12 okt   Prova-på-gestalt, Stockholm
20-21 okt   Nyfiken på gestaltmetodiken, Stockholm
1 nov   Sista ansökningsdag för Organisationsprogrammet

Hela kalendariet
Avanmälning