Vårterminen lider mot sitt slut och vi tar sikte mot en spännande höst Webversion
The end is the beginning
I denna ljuva sommartid är det dags att reflektera, dra lärdomar och göra avslut för det här läsåret! För mig personligen innebär det också att göra avslut, ”bli klar” och lämna över verksamhetsledaransvaret till Helena Törnblom efter mina år som ansvarig på Gestaltakademin. Att göra avslut och bli klar handlar för mig om acceptans av nuet. Det ger mig energi och är en stunds återhämtning som hjärnan så väl behöver.
Läs hela rektorns krönika här
Framflyttad start av organisationsprogrammet

Vi har beslutat att flytta fram starten av organisationsprogrammet till v 04 i januari 2018. Du som missade att söka nu har därmed möjlighet att göra det fram till 1 november. 
Mer information kan läsas på hemsidan>>

Läs två personers erfarenhet av att gå programmet och hur det påverkat dem, personligt och professionellt här>>

Möteskarusellen
I dagens arbetsliv är det samarbeten, nätverkande, möten och konsensus som gäller. Greta Rask är intervjuad om hur vi kan göra våra möten meningsfulla i senaste nr av Kupè. Inspireras av artikeln som du finner på sidan 54 och ett antal sidor framåt. Vill du sedan lära dig mer erbjuder vi Gretas workshop Möten med mening 9-11 november. 
Artikeln i Kupè
Information om workshopen

GA flyttar ihop med Ledarbildarna
Vi kan glädjande meddela att vi från och med 1 september blir sambo. Vi kommer att dela lokaler med Ledarbildarna. De är ett utbildningsföretag inom ledarskap och kommunikation med kontor på Bondegatan 21. 
Håll utkik efter en inbjudan till inflyttningsfest!

1 studierektor blir
2 programansvariga

Från och med höstterminen har Gestaltakademin beslutat att öka stödet till sina diplomutbildningar genom att tillsätta en programansvarig per utbildning. För Organisationsprogrammet kommer Pia Fredriksson vara programansvarig och för Terapeutprogrammet Lena Söderlind. Vi hälsar dem båda varmt välkomna!
Nya teman för höstens tisdagsseminarier
Vi fortsätter med tisdagsseminarier och prova-på-gestalt till hösten. Seminarierna kommer bland annat att beröra ämnen som mindfullness, skam samt en interaktiv pod-inspelning. 
Kolla in höstens ämnen>>
En gång i månaden har du möjlighet att pröva olika metoder för ökad egen medvetenhet
Kolla datumen och anmäl dig här>>
Avanmälning