Flera nya event på Gestaltakademin.


Webbversion
Handledning till reducerat pris
Gestaltakademin kör nu den första omgången av en vidareutbildning för handledare. För att bli certifierad Praktisk handledare ska deltagarna genomföra ett antal handledningar, både individuellt och i grupp. Deltagaren går parallellt i egen handledning på samma sätt som för terapi- och konsultuppdrag under diplomprogrammen. För detta söker de klienter!

Intresserad för egen del eller för medarbetare?
"Annonser” från några deltagare finns här>>

Mer information om utbildningen finns här>>
Den inre kritikern - en workshop om att komma förbi prestationsångesten
Tisdagsseminariet i oktober med Ann Eberstein var så uppskattat att vi beslutade att erbjuda en lite längre workshop. Boka in den 21 januari om du vill tackla din inre kritiker under en 4-timmars workshop.

Många av oss låter den inre kritikern överrösta den lekfulla lusten. Kritikern blir ett hinder för oss att vara kreativa eller närvarande i det vi gör. De här timmarna ägnas åt olika sätt att utforska den kritiska rösten. Hur kan vi förhålla oss till den så att inte prestationsångest tar över vår lust i såväl vårt arbete eller vårt skapande?

Mer information finns här>>


16-dagars personlig utveckling
Det finns platser kvar till vårens starter av 16-dagars kurs i personlig utveckling. Varför inte ge dig själv tid att reflektera över dina val och hur du interagerar med omgivningen? Vill du fördjupa din förståelse för vem du är och vart du vill? Då är detta kursen för dig.

Vad får du ut av kursen? Läs mer här>>

Stockholm, start 7 februari, mer information>>

Stockholm, start 21 mars, mer information>>


Välkommen till Informationsmöte
Är du i ett skede då du funderar över nästa steg i ditt yrkesliv? Lockas du av ett nytt yrke som terapeut, nya utmaningar i ditt ledarskap eller söker en nytändning. Oavsett vad du är intresserad av är du välkommen till vårt informationsmöte om vad våra utbildningar kan ge just dig.

Göteborg
Tid: 27 november, kl 18.30-20.00
tid att ställa frågor kommer att finnas under tiden och efteråt
Plats: Moveriet, Järntorgsg 12–14
Anmäl dig här>>
Kalendarium
27 nov   Informationsmöte i Göteborg

1 dec   Sista ansökan till Co-creation, 1-årig organisationsprogram

4 dec   Hållbart ledarskap - för dig, medarbetarna och organisationen, seminarium, Stockholm

Hela kalendariet>>
Avanmälning