Möten och att mötas, att verkligen mötas tar tid. Ta dig tid och läs Nyhetsbrevet fyllt av inspiration och tips.  Webversion
Någonting håller på att hända!
Ordförande Per Andersson delar med sig av sina tankar om erfarenhet, nyfikenhet, vart Sverige är på väg och hur Gestaltakademin ska delta i framtidens samhälle.
Jag är 64 år. Jag är man, gift, styvpappa, konsult, ordförande, journalist, jag är ganska kul ibland och en massa annat, men jag innehar onekligen en ålder av 64 år! Inte för att jag, så ofta, känner mig som en 64-åring – möjligen på väg upp ur soffan ibland, men definitivt inte mentalt – mer runt 40 i så fall. 
Läs hela Pers krönika
Möten med mening, 1-3 dec
– att leda och involvera med medvetenhet, mod och integritet
Tack för en fantastisk workshop! Eva har en makalös förmåga att skapa en trygg plats, en accepterande, respektfull och lekfull atmosfär.” Ia Rorsman, psykolog, pedagogisk ledare på Universitetssjukhuset i Malmö (SUS).

Avgift: 7 200 :- exkl moms, (inkluderar förprocess, 3-dagars workshop, uppföljning samt boken Meetings with Meaning – A Guide to Strategic Collaboration.)
10 % rabatt för medlemmar i FGO/SAG

Boken finns också tillgänglig på svenska som e-bok, Handbok för Meningsfulla möten som komplement till workshopen. 

Intresserad? Läs mer här ...
Ny bok av Dr Elinor Greenberg
Dr Greenberg har hållit två workshops i Sverige genom Gestaltakademin och i väntan på en ev nästa omgång finns nu möjlighet att läsa hennes bok: Borderline, Narcissistic, and Schizoid Adaptations: The Pursuit of Love, Admiration, and Safety. Den innehåller reviderat och uppdaterat material från diverse tidigare publikationer och även sådant hon inte publicerat.
Boken innehåller även en ordboksdel som ett stöd för läsaren.

Flyer with discount code
Gestalt i Sverige höstmöte, 19-20 nov
Alla som vill i de tre organisationerna (GA, FGO och SAG) är välkomna för ett gemensamt höstmöte med workshop. Vi presenterar en gemensam sajt och tillsammans börjar vi fylla den med innehåll.

Vi kommer skapa en stor kraftfull bild av Gestalt i Sverige. Vi passar också på att fira att gestalt funnits i Sverige i 40 år.

Plats: 
Hotel Ariadne i Stockholm – Boka/anmäl dig snarast!
Start kl 11.00 på lördag
Slut kl 13.00 på söndag

Pris (exkl moms):
Helpens. enkelr: 1833:- 
Helpens. dubbelr: 1388:- 
Daggäst: 843:-
Flytt av kursstart: Relationens betydelse
För att ge fler möjlighet att gå Relationens betydelse i professionen har vi beslutat att flytta fram dess kursstart till januari. 

Nytt startdatum: 
20 - 22 januari

• Utbildningens syfte är att deltagaren på sin arbetsplats ska kunna skapa förutsättningar för öppna, tillits- och meningsfulla möten mellan människor.

• Utbildningen vill förmedla förutsättningar för att hantera konflikter och skapa dialog i såväl arbetsgrupper som med individer.

• Utbildningen ger dig möjlighet att förstå hur du kan bidra och skapa förutsättningar för människors utveckling och potential.

Intresserad? Läs mer...
Kalendarium
11 okt          Prova-på-gestalt, Stockholm

19 okt          Förändring och stabilitet i organisationer

21-22 okt    Nyfiken på gestaltmetodiken, Uppsala

22-23 okt    Nyfiken på gestaltmetodiken, Göteborg
Avanmälning