Det är dags för nästa att ta vid och vi utökar kursadministrationen Webversion
Dags för nästa att ta vid!
Du kom med ljuset, svarade en av Gestaltakademins lärare mig via sms. Det var Luciadagen 2012 och informationen hade just gått ut i organisationen om att jag tackat ja till uppdraget att leda Gestaltakademin. Jag kände mig glad och stolt och med ett stort stöd i ryggen. Idag, Luciadagen 2016 känner jag fortfarande stöd och ett djupt engagemang, trots detta har jag efter moget övervägande beslutat mig att ta ett steg tillbaka till min konsultverksamhet och ge mig själv lite mera egen tid.
Läs hela Rektorn har ordet
Verksamhetsledare för Gestaltakademin
Gestaltakademin är en klassisk aktör på utbildningsarenan med viktiga redskap för samtida förändringsarbete. Gestaltakademin har i 40 år utbildat terapeuter, ledare och konsulter att leda egen och andras utveckling. Nu söker vi en verksamhetsledare för nästa steg i Gestaltakademins utveckling.
Läs mer om jobbet
Gestalt i Sverige - rapport från höstmötet
19-20 november samlades ett nittiotal förväntansfulla
gestaltutövare från både SAG och FGO till ett gemensamt höstmöte på Hotel Ariadne i Värtahamnen. Temat för dagarna var Gestalt för en
mänskligare värld och vi firade även att gestalt
funnits 40 år i Sverige.
Läs hela rapporten
Vi söker dig som vill stödja oss i utvecklingen av kursadministration
Gestaltakademins verksamhet ökar i omfattning och vi söker omgående en serviceinriktad person som vill arbeta i ett engagerat team med i första hand kursadministration samt även löpande ekonomihantering. Vi efterlyser dig som arbetar självständigt, är kreativ, datorvan, snabb och strukturerad.
Läs mer om jobbet
Efterklang och erfarenhetsutbyte – Taormina 2016
Dryga 50-talet svenska deltagare deltog i september på EAGTs konferens i Taormina; ”The Aesthetic of Otherness”: meeting at the boundary in a desentizised world
Läs om erfarenhetsutbytet 
Kalendarium
15 dec  Ansökningsstopp för Relationens betydelse i professionen och Grundkurs i personlig utveckling

22 dec - 9 jan  Kontoret har julstängt

17 jan Prova-på-gestalt, Stockholm

31 jan Kall och sårbarhet hos en förändringsagent, tisdagssem, Stockholm

Hela Kalendariet
God Jul från oss på kontoret!
Avanmälning