Meetings at Gothia Towers April 2018 Följ oss: 1441 image002 1442 image004 1440 image003 Webbversion
4362 Marsutskick

Avsluta italienskt 

Efter en givande och intensiv konferensdag är det ypperligt bra att avsluta med en härlig middag för hela gänget. Knyt ihop dagen, skratta tillsammans och varför inte lära känna Italiens smaker. 

Vår alldeles egna italienare Ristoria erbjuder flera olika menyer för större sällskap. Vi erbjuder bland annat en meny á la family style där ni kan smaka på lite av varje från Ristorias kök. 
I restaurangen är tempot lägre, stämningen lugnare och miljön ännu mer ombonad. Här passar perfekt att sitta i större grupper och äta ihop. 

Boka boka >>4363 ErikMattsson
Erik* tipsar om konferensmöblering

Öar 

Placering i öar är en utmärkt möblering för att skapa interaktivitet. Möbleringen är bra om man vill låta deltagarna samtala med varandra då och då under mötesdagen. Möbleringen fungerar även i stora grupper, dock krävs då en rymlig lokal. Öar bör undvikas om mötet mestadels består av presentationer, eftersom alla runt borden inte är vända framåt.

U-sittning 

Möblering med bord och stolar i form av ett U skapar delaktighet och deltagarna ser varandra bättre än om de sitter kring ett vanligt styrelsebord. Om någon ska presentera något kan hen kliva in i u:et och syns då bra för alla. Möbleringen fungerar bäst för grupper upp till 20 personer.

Skolsittning 

Möblering i skolsittning är en form av biosittning fast med bord mellan stolsraderna. Möbleringen är bra vid kurser och utbildningar där man vill att deltagarna ska kunna anteckna. Genom att be varannan rad att vända sig om kan man få till stånd bra parsamtal. Denna möblering fungerar bäst för grupper upp till 50 personer.

*Erik Mattsson 
Erik är grundare till Ordrum som arbetar med utbildningar och kurser i kommunikation, från bemötandeoch presentationsteknik till mötesledning.
Han har skrivit flera böcker, bl a Möteskokboken som ger dig flera tips att utforma det bästa mötet.  
Erik kommer att komma med tips och tankar till dig som mötesarrangör i våra utskick.
4364 Speeddating 640x640transp
640x640transp Träffa oss på Happy Meeting i Stockholm
640x640transp
640x640transp Vi finns på Happy Meetings på Nalen i Stockholm den 15 maj!
Det är dags för speedmeeting med kundsamtal i fokus. Ett kundevent där du som konferensköpare bjuds på en smakresa med Afternoon Tea samtidigt som du träffar konferenseliten.
Självklart finns vi på plats, representerade av bästa Johan Holmstöm.

Läs mer och boka plats >>

Välkommen till ett kundevent utöver det vanliga! Hoppas vi ses.
4365 Lisaliten 640x640transp
640x640transp Lisa Nilsson på The Theatre
640x640transp
640x640transp Lisa Nilsson ska på höstturné med jubileumskonserten "Himlen runt hörnet 25 år". Hon besöker Göteborg, Gothia Towers och The Theatre 8-11 november.

I fjol fyllde Lisa Nilssons album ”Himlen runt hörnet” 25 år, något som firades med tre utsålda kvällar på Göta Lejon i Stockholm. Där framförde hon plattans alla låtar samt bjöd publiken på en resa genom hennes långa artistkarriär.
I år fortsätter firandet av ”Himlen runt hörnet 25 år” då Lisa åker på en omfattande höstturné.
Passa på ett se en av våra största artister på plats hos oss på Gothia Towers.
Läs mer & boka >>
4366 Sommark%c3%a4rlek
Dags att boka in sommarfesten?
Har lotten fallit på dig att boka sommarfesten? Vi har flertal med möjligheter för ett lyckat arrangemang, litet som stort. Kontakta oss så bjuder vi gärna på lunch i samband med visning och visar passande möjligheter för er.
Maila gärna: sales@gothiatowers.com

Somriga hälsningar Charlotte, Sam, Jens, Johan, Lena & Caroline.

640x640transp
P.S Intresserad av logierbjudanden, restaurangtips, erbjudanden etc? Signa gärna upp dig även på Gothia Towers Nyhetsbrev som är lite mer inriktat mot dig som privatperson. Läs mer >>
1581 GT Bottom NoLogo
Avanmälan
unknown link