Jessica Fellowes gör sin skönlitterära debut och kommer till Crimetime Göteborg.
26 mars 2018 Avanmälan | www.bokmassan.se | hej@bokmassan.se
Läs på webben
Jessica Fellowes till Bokmässan och Crimetime Göteborg

Ett verklighetsbaserat mord mitt i den finaste av kretsar på den engelska landsbygden – alla Downtown Abbey-fans lär bli nöjda när Jessica Fellowes, syskonbarn till tv-seriens grundare, gör skönlitterär debut. Nu kommer hon till Bokmässan och Crimetime Göteborg. 
Brittiska journalisten och författaren Jessica Fellowes har gjort stor internationell succé med sina faktaböcker om Downton Abbey, och hon är dessutom brorsdotter till Julian Fellowes, skaparen av samma tv-succé.

Nu gör hon sin skönlitterära debut med en fängslande historisk roman som baseras på det verkliga, och ouppklarade, mordet på Florence Nightingale. Mitfordmorden – Mysteriet på Asthall är den första boken i en serie av sex romaner om systrarna Mitford, och kommer ut i den svenska bokhandeln den 30 april (Bokförlaget Polaris).

På Bokmässan blir Jessica Fellowes ett av de internationella namnen på Crimetime Göteborg, både i seminarie- och scenprogrammet. Det är sedan tidigare klart att deckarfestivalen, som tidigare ägt rum på Gotland, flyttar in på Bokmässan från och med 2018 års upplaga.


Bokmässan äger rum 27-30 september 2018.
Läs mer på www.bokmassan.se

För mer information, kontakta
Joanna Wahlsten, presskontakt Bokmässan
031-708 84 13
jw@bokmassan.se
          

Besök Bokmässans hemsida | hej@bokmassan.se | 031-708 84 00