Nu är programmet klart!
15 maj 2018 Avanmälan | www.bokmassan.se | hej@bokmassan.se
Läs på webben
Håkan Nesser, Camilla Läckberg samt Rolf och Cilla Börjlind kommer till Crimetime Göteborg. 
Deckareliten gästar Crimetime Göteborg
I dag presenteras det fullständiga programmet till Crimetime Göteborg 2018. Camilla Läckberg, Håkan Nesser och Louise Boije af Gennäs är några av författarna som nu ansluter till programmet på Bokmässan. 

I november blev det klart att Sveriges största deckarfestival, Crimetime, blir en del av Bokmässan med start 2018. I dag släpps det fullständiga programmet till den första upplagan på plats i Göteborg.

Det är sedan tidigare klart att flera internationella namn toppar programmet – brittiska författaren Jessica Fellowes, amerikanska Donna Leon och norska Jørn Lier Horst kommer till Göteborg – och att de flankeras av svenska toppnamnen Emelie Schepp, Denise Rudberg och Anders Roslund.

Nu är det fullständiga programmet färdigt och Karin Linge Nordh, programansvarig, är glad över att så många förlag och författare medverkar.
– När Crimetime för första gången går av stapeln i Göteborg känns det fantastiskt att vi har ett så starkt program. Förutom de utländska gästerna kommer mässans publik att få möta stora delar av den svenska deckareliten i över 60 inspirerande programpunkter. Vi vill skapa en mötesplats för alla dem som älskar spänningslitteraturens förmåga att både roa och oroa – och vi är många!

Crimetime-besökarna kommer bland annat att få se Louise Boije af Gennäs och Camilla Läckberg göra Denise Rudberg sällskap i ett seminarium om att växla genre i sitt skrivande – hur gör man? Anna Jansson, Mari Jungstedt och Sofie Sarenbrant samtalar om att skriva i serier, alltså att skriva flera böcker om samma karaktärer. Håkan Nesser diskuterar med Rolf och Cilla Börjlind och tidigare nämnda Anders Roslund om hur det känns när ens litterära karaktärer tar plats på vita duken.

Dessutom diskuterar Viveca Sten ljudböcker, författarduon Lars Kepler samtalar om hur man skapar spänning i en text och Thomas Bodström utvecklar sina tankar om true crime – och mycket, mycket mer.

Läs det fullständiga programmet här >>


Crimetime Göteborg äger rum 29-30 september 2018 på Bokmässan i Göteborg.
Läs mer på www.bokmassan.se

För mer information, kontakta
Joanna Wahlsten, presskontakt Bokmässan
031-708 84 13
jw@bokmassan.se
Bokmässan äger rum 27-30 september 2018.


          

Besök Bokmässans hemsida | hej@bokmassan.se | 031-708 84 00