Frida Edman blir ordinarie mässansvarig för Bokmässan.
4 juni 2018 Avanmälan | www.bokmassan.se | hej@bokmassan.se
Läs på webben
Frida Edman. Foto: Svante Örnberg.
Frida Edman blir ordinarie mässansvarig för Bokmässan
Frida Edman har varit tillförordnad mässansvarig för Bokmässan sedan november 2017. Nu står det klart att hon tillträder som ordinarie mässansvarig, och affärschef för sektor Kultur Media inom Svenska Mässan.

Hösten 2017 tillträdde Frida Edman som tillförordnad mässansvarig för Bokmässan. Hon har tidigare arbetat inom organisationen som affärsutvecklare och har en bakgrund som lärare och marknadschef. Frida Edman tillträdde den 1 juni tjänsten som affärschef för sektor Kultur & Media inom Svenska Mässan, vilket innebär att hon är ordinarie mässansvarig för Bokmässan.

– Jag är stolt och glad över att ha fått frågan om att tillträda som ordinarie mässansvarig för Bokmässan. Det är ett viktigt, utmanande och roligt uppdrag som jag självklart tackade ja till. Jag ser fram emot att tillsammans med hela teamet för Bokmässan och koncernen Svenska Mässan Gothia Towers bära ett av våra främsta varumärken vidare, säger Frida Edman.

Carin Kindbom, vd och koncernchef för Svenska Mässan:
– Bokmässan är Nordens ledande mötesplats inom kultur, media och utbildning. Frida Edmans kvalifikationer tillsammans med ett strategiskt fokus och ett stort engagemang för kultur och litteratur, gör att jag är helt övertygad om att Frida är rätt person för uppdraget.

För mer information, kontakta
Joanna Wahlsten, presskontakt Bokmässan
031-708 84 13
jw@bokmassan.se
Bokmässan äger rum 27-30 september 2018.


          

Besök Bokmässans hemsida | hej@bokmassan.se | 031-708 84 00