Björn Ranelid kommer att utföra vigslar på Bokmässan i höst.
5 juli 2017 Avanmälan | www.bokmassan.se | hej@bokmassan.se
Läs på webben
Upplev äkta Ranelidelse – gift er på Bokmässan!

Bröllopsklockor kommer att ringa på Bokmässan i höst! Under årets mässa kommer författaren Björn Ranelid att utföra vigslar på plats i utställningshallarna.
– Att viga människor i kärlek på Bokmässan i Göteborg är större för mig än ett Nobelpris i litteratur, hälsar vigselförrättaren själv.

Det är under lördagen och söndagen på höstens Bokmässa som Björn Ranelid kommer att finnas på plats för att viga bröllopspar – mitt under pågående evenemang och vägg i vägg med de runt 800 utställare som finns på plats. Området Biblioteksloungen, belägen i D-hallen, görs i ordning och utsmyckas med blommor för att skapa en kärleksfull miljö.

De par som aspirerar på att gifta sig i denna unika inramning kan från och med idag ansöka via Bokmässans hemsida. Några av dem kommer sedan att väljas ut för att bli vigda på plats av den svenske författaren. Ett bröllop i en helt egen liga, helt garanterat.

Läs mer om hur det går till HÄR

För mer information, kontakta
Joanna Wahlsten, presskontakt
031-708 84 13
jw@bokmassan.se


         

Bokmässan är Nordens största kulturevenemang med 100 000 besök årligen och äger rum 28 september –1 oktober 2017 på Svenska Mässan i Göteborg. Tema för Bokmässan 2017 är bildning och Finland 100 år.

Om du inte längre vill ha vårt nyhetsbrev, avregistrera dig här.

Bok & Bibliotek i Norden AB, 412 94 Göteborg
Besök Bokmässans hemsida | hej@bokmassan.se | 031-708 84 00