eFörvaltningsdagarna 2016
Ser mailet konstigt ut? klicka här!
Jonathan Lindholm på Alingsås kommun tar hem priset eDiamond Award 2016!
Under årets bankett för eFörvaltningsdagarna korades vinnaren av eDiamond Award 2016, ett pris instiftat av Offentliga Affärer. För sjunde året i rad utser vi den organisation som under året bäst erbjudit medborgare, företag och den egna organisationen nya möjligheter genom att etablera samhällsnyttiga e-tjänster.

Motiveringen lyder: Vinnaren av eDiamond Award 2016 har skapat tjänster som banat väg för andra kommuners möjlighet till digitalisering. Deras projekt har bidragit till förenklade kommunikationsmöjligheter som skapar effektivitet i organisationen. Resultatet gynnar digitaliseringsprocessen i svensk offentlig förvaltning och andra verksamheter kan med enkelhet använda deras öppna plattformar i sina egna sammanhang. Det vinnande förslaget har på ett föredömligt vis skapat en kommunnytta som är hållbar över tid. Projektet gynnar fortsatt utveckling och digitalisering.

Vi vill med detta pris belöna myndigheter, landsting och kommuner som skapat nytta för framtidens eMedborgare. Priset är instiftat av publikationen Offentliga Affärer och målsättningen är att bidra till att Sverige blir ett föregångsland inom området e-förvaltning, lokalt, regionalt, nationellt och globalt.

Vi säger Stort Grattis till Jonathan Linholm och Alingsås kommun!
LÄS MER OM ALLA NOMINERADE - KLICKA HÄR
Avanmälan