Checklistan guidar dig Webbversion
Hej, jag heter Peter och har tagit över rollen som kundchef på Hogia El & VVS System efter Ulrika. Har du funderingar på att utöka med fler funktioner eller frågor om ert avtal, är det bara att höra av sig till mig. Behöver du hjälp inför årsskiftet är det hög tid att boka en tid med någon av våra konsulter »

Jag vill också passa på att önska dig en riktigt God Jul och Gott Nytt År!


Peter Törnqvist
Kundchef, Hogia El & VVS System


Julklapp som räddar liv till sjöss
I år har Hogia valt bort julklappar till kunder och istället skänkt pengar till Sjöräddningssällskapet i Stenungsund, där Hogia har sitt huvudkontor. Behovet av sjöräddning växer. I somras genomfördes det högsta antalet sjöräddningsinsatser på tio år. Sjöräddarna arbetar frivilligt och oavlönat. Den gemensamma drivkraften är viljan att hjälpa och rädda liv.

Läs mer »
Tips från supporten – årsskiftet steg för steg

Hur sätter jag punkt för inkomstår 2017?
När du ska förbereda för ett nytt år är det mycket att hålla ordning på och det ska göras i en viss ordning för att det ska bli rätt. För att underlätta din årsskifteshantering har vi tagit fram en checklista »


Hur påbörjar jag ett nytt bokslut? 
Flertalet byter räkenskapsår i samband med nytt kalenderår. Vi har sammanställt ett dokument för årsskiftesrutiner som ger dig vägledning. Läs mer »

Hur följer du upp dina projekt?
Hogia Projektredovisning är ett kraftfullt verksamhetsstöd för alla parter, såväl arbetsledare och montör, som ekonom, administratör och ägare. Det ger dig ekonomisk kontroll på projekten, från början till slut. Alla kostnader och intäkter samlas upp och kan jämföras mot gjorda kalkyler och budget. Det är enkelt att ta ut rapporter för att följa den ekonomiska utvecklingen.

Vill du veta mer? Kontakta Christer Dahl, tel 0303-667 17 eller läs mer här » (pdf).

Dags att backa
Vad gör du om det händer som inte får hända?
Återigen vill vi trycka på vikten av att ha en uppsatt backuprutin! För att ha snabb tillgång och kunna gå tillbaka till äldre data är det väldigt viktigt att göra sin dagliga backup.

På Kundtorget visar vi hur och berättar mer »

Kompetensdag lön/HR 2018
Den nya dataskyddsförordningen GDPR är ett av de heta ämnen vi kommer att avhandla på 2018 års Kompetensdagar. Våra omtyckta kursledare Erik och Sara får den här gången bland annat sällskap av Marielle Eide – jurist på Advokatfirman Delphi. Tillsammans kommer de att bjuda på en dag fylld med nyheter och aktualiteter inom lön, HR och arbetsrättsliga frågor. Varmt välkommen!

Anmäl dig här »

Avanmälan