Direktinloggning till Kundtorget Webbversion
Är du ny på ditt jobb och därmed ny användare i Hogias program? Vi vill att du ska få bästa förutsättningarna att arbeta på ett effektivt sätt. Via Kundtorget hittar du därför utbildningar, frågor och svar och guider som hjälper dig att komma igång. När du kan grunden är du välkommen att även använda dig av vår support via telefon och e-post.

Om du har funderingar kring exempelvis ert avtal, vill prata ytterligare möjlighet att utvecklas tillsammans med oss eller har idéer om vad du skulle vilja läsa om i månadsbreven är du välkommen att kontakta mig.

Trevlig läsning!

Peter Törnqvist
Kundchef, Hogia El & VVS System


Tips från supporten
Direktinloggning till Kundtorget
Du vet väl om att du snabbt och enkelt kommer till Kundtorget via Scrollan? Gå in i företagsregistret och registrera dina inloggningsuppgifter, så loggas du in direkt via programmet.

Uppdaterade guider
På Kundtorget hittar du alltid uppdaterade guider och Frågor & Svar för bästa möjliga stöd i ditt arbete.

Kontaktuppgifter
Har vi rätt kontaktuppgifter till er? Gör gärna en koll när du ändå är inne på Kundtorget och om det behövs, uppdatera så att rätt personer finns i vårt kontaktregister.


Digitalt – smart även för den lilla firman
"Det bästa är offline-funktionen". Orden är Tommy Winqvists, på elfirman Winqvist El i Hallaryd. Tommy har än så länge endast en anställd montör, men har redan valt att satsa på en digital lösning för hantering av bland annat arbetsordrar. "Jag tänkte tidigt att jag ville ha ett system som skulle kunna följa med över tid, som skulle fungera bra även när jag har fler anställda och som tar hand om allt ifrån arbetsordrar och material till tid och tidsedlar."

Läs artikeln En liten elfirma med stora visioner »

Rekordresultat och fortsatt storsatsning
Under 2017 gjorde vi ett rekordresultat och är glada över att kunna fortsätta vår stora satsning på att utveckla molnbaserade produkter som ska hjälpa ditt företag att effektivisera ekonomi- och lönehanteringen. Vi tar fram tidssmarta, säkra funktioner som exempelvis möjligheten att skicka lönespecifikationerna direkt till medarbetarens mobil eller digitala brevlåda (Kivra).

Läs mer i pressmeddelandet från den 24 januari »


Avanmälan