Nyheter, tips och aktuella ämnen för dig i El- och VVS-branschen Webbversion
Vårt främsta mål är att jobba långsiktigt och finnas som stöd för dig, något som genomsyrat vår verksamhet sedan starten 1980 och tydligt framgår i vår affärsidé: "Att finnas till hands för att nu och under lång tid framöver göra det möjligt för ett stort antal företag och organisationer att sköta sin administration på ett enkelt och meningsfullt sätt."

Som ett led i vårt långsiktiga arbete kommer vi under hösten att skicka ut den årliga kundundersökningen, där du har stor möjlighet att påverka hur vi som leverantör ska kunna möta dina behov bäst. Håll utkik efter den och hjälp oss att bli bättre!

Läs gärna artikeln i Svenskt Näringsliv där Hogias grundare och ägare Bert-Inge Hogsved berättar om sin syn på entreprenörskap och långsiktighet.

Hälsningar
Ulrika Augustson
Kundchef, Hogia El & VVS System
Har du kommit igång med egenkontrollerna?
Den nya Elsäkerhetslagen trädde i kraft i juli och med den följer krav på att upprätta och förvalta egenkontrollprogram. För dig som hantverkare ger det många fördelar; lättare att ta betalt för mer av din tid, det stärker din position som seriös och kompetent aktör på marknaden med mera.

I juni höll vi ett webinarium om vad den nya lagen innebär. Där kom frågan upp hur en egenkontroll kan se ut. Här ser du ett exempel »

Backa upp!
Vad gör du om det händer som inte får hända?
Återigen vill vi trycka på vikten av att ha en uppsatt backuprutin! För att ha snabb tillgång och kunna gå tillbaka till äldre data är det väldigt viktigt att göra sin dagliga backup.

På Kundtorget visar vi hur och berättar mer »

Tips från supporten

Hur registrerar jag en manuell artikel eller textrad i Linkan?
För att en manuellt inlagd artikel eller textrad ska presenteras korrekt på order från Linkan måste det alltid finnas ett artikelnummer presenterat. Läs mer »

Hur ändrar jag betalningsdatum och/eller betalningssumma? 
Gå till Program - Leverantörsreskontra - Återredovisning. Läs mer »

Supporten stängd
Den 25 oktober är supporten stängd på grund av utbildning.

Lyssna till andra avsnittet av Hantverkspodden
Jonas Morin besökte Elmässan Norr i Umeå och passade på att spela in ett nytt avsnitt av Hantverkspodden. Den här gången diskuterar han lagar och regler samt pratar med en elektriker som varit yrkesverksam inom branschen sedan 1964 – trevlig lyssning!

Hantverkspodden »

Avanmälan