E-följesedel kopplat till tolv grossister Webbversion
Oktober är här och därmed närmar vi oss olika högtider, allhelgonahelgen är inte långt borta till exempel. Jag vill därför påminna om våra öppettider i supporten, som är 9-16 alla vardagar, samt 9-12 dag före röd dag. Naturligtvis hittar du såväl öppettider som kontaktuppgifter som vanligt på Kundtorget.

Hälsningar
Ulrika Augustson
Kundchef, Hogia El & VVS System


E-följesedel kopplat till tolv grossister
Med vår tilläggsmodul E-följesedel lägger du elektroniskt in allt material från följesedeln till ordern i Scrollan, prissatt och klart för fakturering.

E-följesedel finns kopplat till följande grossister: Solar, Selga, Storel, Dahl, Ahlsell, VVS-Forum, Elektroskandia, Moel, Onninen, John-Fredrik, Carpings, Lundagrossisten.

För mer information eller beställning, kontakta:
Kontakta Jonas Morin, tel 070-774 56 48 eller
Christer Dahl, tel 070-306 67 17

Tips från supporten
Månadens supporttips bjuder på både ett lönehanteringstips och ett tips för dig som jobbar i ekonomiprogrammet.

Hur gör jag för att importera en fil till löneprogrammet?
Under menyn Arbeta med - Import löneberedning finns funktionen för att importera rader till löneberedningen från tidssystem, reseräkningssystem och liknande. Läs mer »

Hur ändrar jag en leverantörsfaktura?
Gå till menyn Program - Leverantörsreskontra - Registrera fakturor. Läs mer »

Vill du ha bättre resultat?
Vill du ha bättre resultat på nedersta raden? Med en konsultation hjälper vi dig att få kontroll över din verksamhet. Våra konsulter kan analysera ert företag och ge råd om utveckling och förändring för en ökad lönsamhet.

Kontakta oss på tel 0303-72 57 39 eller driftsattning.el-vvs@hogia.se

Användarträff inför ditt bokslutsarbete
Vi välkomnar alla användare av Hogia Bokslut till en halvdag fylld med tips inför ditt bokslutsarbete och din årsredovisning. Vi berättar om nyheter i programmet, ger tips och råd för hur du kan arbeta effektivare och utnyttja funktioner och finesser på bästa sätt. Vi visar även hur du kan arbeta digitalt.
Läs mer och anmäl dig här »

Seminarium: Effektivisera ditt bokslutsarbete
Under hösten erbjuder vi kostnadsfria seminarietillfällen på olika orter, där vi visar dig hur du kan samla hela bokslutsarbetet digitalt i Hogia Bokslut.
Se alla datum och anmäl dig här »

Hur effektiv är din fakturahantering?
Hur används ekonomikompetensen på ditt företag? Är du kvar i traditionellt pappersarbete? På två timmar visar vi dig vad du vinner med en digital lösning för fakturahanteringen. Med ett effektivt fakturaflöde blir allt så mycket enklare; det mesta går av sig självt utan vare sig händer eller papper.
Välkommen till ett seminarium »

Användarträff Hogia Ekonomi/Affärssystem och Approval
Arbetar du i Hogias system för ekonomi och elektronisk fakturahantering? Då kan du delta i vår användarträff och fräscha upp dina kunskaper.
Välkommen till en användarträff »


Är du nyfiken på Hogia?
Avanmälan