Information om stängningsdag Webbversion
Under oktober utförde vi vår årliga kundundersökning, tack till dig som tog dig tid att svara! Vi kommer nu att gå igenom resultaten och se vilka områden vi behöver prioritera i vårt utvecklings- och förbättringsarbete.

Obs! Jag ber dig notera att vi nästa vecka håller stängt i supporten den 14 november på grund av utbildning.

Hälsningar
Ulrika Augustson
Kundchef, Hogia El & VVS System


Behöver du hjälp med årsskiftet?
Tiden går fort och snart är det dags för ett nytt årsskifte. Har du koll på alla rutiner? Boka en konsultation för att på plats eller via webben gå igenom alla steg och få tips på vad som är viktigt att tänka på. Under en årsskifteskonsultation går vi igenom avstämning, kontrolluppgifter, nytt kalenderår, FORA, CSR och nyheter i programmet.

Boka din konsultation här »

Så kapar du tid med kontoret på fickan
Med Linkan kan du snabbt skapa arbetsorder till dig själv eller vidarebefordra till montörer på fältet. Du samlar all information på respektive arbetsorder vilket säkerställer att du får med alla kostnader, timmar och anteckningar. Dessutom kan du själv prioritera och planera din dag. Inget glöms bort – inga tappade intäkter!

Låter det intressant? Kontakta oss så berättar vi gärna mer eller så bokar vi tid för en webbvisning: Christer Dahl, tel 070-306 67 17, Jonas Morin, tel 08-564 06 38

Läs mer om appen Linkan »

P.S Du som redan har Linkan – du vet väl om att du lätt uppdaterar till senaste versionen på App Store eller Google Play?

Tips från supporten
Vi uppdaterar kontinuerligt Kundtorgets manualer och instruktioner. Har du till exempel sett att det finns uppdaterade hjälpdokument för hur du kommer igång rätt med Hogia Scrollan och hur du arbetar med prislistor för bästa utfall?

Gå in på Kundtorget här för att se dem »

Obs! Den 14 november är supporten stängd på grund av utbildning.

Kompetensdag lön/HR 2018
Den nya dataskyddsförordningen GDPR är ett av de heta ämnen vi kommer att avhandla på 2018 års Kompetensdagar. Våra omtyckta kursledare Erik och Sara får den här gången bland annat sällskap av Marielle Eide – jurist på Advokatfirman Delphi. Tillsammans kommer de att bjuda på en dag fylld med nyheter och aktualiteter inom lön, HR och arbetsrättsliga frågor. Varmt välkommen!
Anmäl dig här »

Hogia och Kivra skapar hållbar integrerad tjänst
Nu kan du via MyPayslip enkelt skicka lönespecifikationer direkt till dina medarbetares digitala brevlåda hos Kivra. Genom ett samarbetsavtal har Kivras distributionstjänst integrerats i Hogia Star, plattformen som samlar Hogias molnprodukter. Det möjliggör en automatisk koppling mellan Kivra och Hogias löneapp MyPayslip.

Läs hela pressmeddelandet »

Användarträff Ekonomi/Affärssystem & Approval

Arbetar du i Hogias system för ekonomi och elektronisk fakturahantering? Välkommen till en användarträff för att fräscha upp dina kunskaper! Välj mellan tre olika tillfällen och orter. Obs! Bokar du en plats på träffen i Stockholm ingår inträde till eftermiddagens event Fakturacirkeln som du kan läsa om nedan.
Anmäl dig till användarträffen här »

Event Fakturacirkeln
Den 23 november är det dags för höstens höjdpunkt för dig som jobbar med ekonomin på ert företag. Kom och inspireras av Magnus Hedberg från Lyxfällan, bli uppdaterad i kommande lagkrav runt e-fakturering och ta chansen att höra hemligheten som kan effektivisera hela din ekonomiavdelning, hur liten eller stor den än är!
Anmäl dig här »

Avanmälan