Detta är vårt nya biljettsystem Webbversion
371 Mall nyhetsbrev
Vårt nya biljetthanteringsystem - Transticket

318 Bild till TicketCo


Vad kan man köpa via Transticket??
Du kan köpa både säsongsbiljetter och biljetter till enstaka hemmamatcher till både Herr och Dam. Medlemskap 2020 köper du här om du vill bli ny medlem samt Presentkort.

Var köper man biljetter m.m?
Du kan köpa på fyra olika sätt.
1. På webben https://lsk.ebiljett.nu
Se här sju exempel på hur enkelt det är:
  • Köp av säsongsbiljett
  • Köp av ståplatsbiljett
  • Köp av sittplatsbiljett
  • Köp av flera biljetter t ex till en familj
  • Köp av handicapbiljett
  • Köp av biljett till en av damernas hemmamatcher
2. I appen som hör till systemet som heter LSK Live som du kan ladda ned på  Google Play eller Appstore.

3. Via "Köp biljetter" på vår Facebooksida
https://www.facebook.com/LjungskileSK/app/128953167177144/

4. I entrén till arenan med kreditkort, swish eller kontant. Detta sker dock i en av de två biljettbodarna vid sidan av ingången eftersom det tar längre tid än för dem som redan har en digitalt förköpt biljett. Priset är dock lägre på webben eftersom du ju själv gör en del av jobbet!

Hur fungerar det i entrén till Skarsjövallen?
Insläppet går enkelt och snabbt för dig som köpt din biljett på nätet. Kassapersonalen scannar då den QR-kod som du har på den biljett som du har skrivit ut hemma eller den QR-kod du fått nedladdad i din app LSK Live i samband med köpet.

Här finns en video hur det fungerar på arenan!

Om du glömt din mobil eller pappersbiljett hemma räcker det med att uppge ditt namn för att komma in. Entrépersonalen söker då och hittar din biljett och registrerar att du använt den????????

Om du vill gå med hela familjen eller andra och vill sitta tillsammans kan du boka och betala allas biljetter samtidigt och alltså även barnens fribiljetter.

Du kommer även senare under säsongen att kunna förbeställa och betala förtäring, sponsorsartiklar m.m i samband med att du köper en biljett på nätet.

Ladda ned och köp gärna dina biljetter via appen
I appen får du också all historik och kvitton över gjorda köp.Via appen kan LSK också nå dig med meddelanden av olika slag före, under och efter matchen.

Alltefter som säsongen går kommer 1 månad före nästa hemmamatch för Dam och Herr biljetterna att frisläppas i appen. Där kommer också erbjudanden från matchvärden oftast att finnas.

Hur fungerar det för sponsorer?
För de sponsorer där en eller flera sittplatser ingår i sponsorskapet kommer LSK att via mail skicka separat information hur man bokar upp dessa platser.

Förhandsinformation
Inför varje hemmamatch Dam och Herr kommer vi också att skicka ut vårt nyhetsbrev "Matchdags" med senaste info samt möjlighet att även där köpa biljett(er) och annat. Om du inte redan har prenumererat på Matchdags kan du göra det här.

Har du frågor eller funderingar kan du maila till biljett@lsk.se .

Välkommen till vårt nya digitala biljetthanteringssystem!

PS Här kan du få flera tips! DS


395 Huvudpartners