Detta är vårt nya biljettsystem Webbversion
Vårt nya biljetthanteringsystem - TicketCoVad kan man köpa via TicketCo??
Du kan köpa både säsongsbiljetter och biljetter till enstaka hemmamatcher till både Herr och Dam. Dessutom Medlemskap 2019, Billotter och Presentkort.

Var köper man biljetter m.m?
Du kan köpa på fyra olika sätt.
1. På webben https://ljungskilesk.ticketco.events/se/sv

2. I appen som hör till systemet som heter TicketCo Wallet som du kan ladda ned på  Google Play eller Appstore

3. Via "Köp biljetter" på vår Facebooksida
https://www.facebook.com/LjungskileSK/app/190322544333196/

4. I entrén till arenan med kreditkort, swish eller kontant. Detta sker dock i en separat kö vid sidan av eftersom det tar längre tid än för dem som redan har en digital biljett

Hur fungerar det i entrén till Skarsjövallen?
Insläppet går enkelt och snabbt för dig som köpt din biljett på nätet. Kassapersonalen scannar då den QR-kod du fått nedladdad i din app TicketCo Wallet i samband med köpet eller samma QR-kod som du har skrivit ut hemma.

Se på den här videon så förstår du hur det kommer att fungera!


Om du glömt din mobil eller pappersbiljett hemma räcker det med att uppge ditt namn för att komma in. Entrépersonalen söker då och hittar din biljett och registrerar att du använt den.

I entrén kan du också lösa in de fria sittplatsbiljetter du fått om du
blivit medlem. Där kan du också få en gratisbiljett till de barn under 15 år som du har med dig.

Om du vill gå med hela familjen eller andra kan du boka och betala allas biljetter samtidigt. Då behöver endast du visa upp din QR-kod i entrén så kommer alla in utan att behöva visa sin biljett!

Du kommer även att kunna förbeställa och betala förtäring, sponsorsartiklar m.m i samband med att du köper en biljett på nätet. Dessa artiklar ingår då i samma QR-kod som du sedan bara visar upp på lämpligt ställe på Skarsjövallen innanför entrén för att kvittera ut din beställning.

Köp gärna dina biljetter via appen
I appen får du också all historik och kvitton över gjorda köp.Via appen kan LSK också nå dig med meddelanden av olika slag före,under och efter matchen.

Glöm inte att i din Profil i appen även lägga in din emailadress. Annars kan du inte ladda ned dina biljetter utan TicketCo når dig bara med ett mail där du kan skriva ut biljetten.

Alltefter som säsongen går kommer nästa hemmamatch för Dam och Herr att dyka upp i appen. Där kommer också erbjudanden från matchvärden oftast att finnas.

Hur fungerar det för sponsorer?
För de sponsorer där en eller flera sittplatser ingår i sponsorskapet kommer LSK att via mail skicka ut QR-koder för dessa platser.

Förhandsinformation
Inför varje hemmamatch Dam och Herr kommer vi också att skicka ut vårt nyhetsbrev "Matchdags" med senaste info samt möjlighet att även där köpa biljett(er) och annat. Om du inte redan har prenumererat på Matchdags kan du göra det här.

Har du frågor eller funderingar kan du maila Jan Ekström, som varit huvudansvarig för implementationen av TicketCo på LSK.

Välkommen till vårt nya digitala biljetthanteringssystem!