Bli språkvolontär för internationella lundabor
Webbversion
100 linkedin 32 101 facebook 32 102 twitter 32 99 instagram 32 103 youtube 32
178 LU SE stand 100
Språkcafé i Lund
VÄLKOMMEN PÅ INFORMATIONSTRÄFF
1179 Ekska Huset 640x640transp
640x640transp Lunds universitets Alumnnätverk hälsar dig som alumn varmt välkommen till en informationsträff om Eos Prata Svenska. 

Projektet Eos Prata Svenska är ett samarbete med Eos Basket och en utveckling av det framgångsrika Eos Language Café. Syftet med Eos Prata Svenska är att erbjuda nya internationella lundabor möjligheten att träffas i en avslappnad miljö för att introduceras till det svenska språket och träna på sin egen nivå.
För projektets genomförande söker vi ett antal svensktalande alumner/volontärer som vill vara med och leda konversationer på språkcaféet, och som uppskattar att lära känna internationella yrkesverksamma och deras familjer. Språkcaféet Prata Svenska äger rum varje onsdag förmiddag, och vi kommer även att nämna Eos andra språkcafé “Kulturbro” som hålls på måndagkvällar på Stadsbiblioteket.

På informationsträffen den 30 augusti berättar vi om projektet och vad det skulle innebär att bli volontär. Mötet äger rum i International Citizen Hubs lokal, Ekska huset på S:t Petri Kyrkogata 4, precis intill Stadsbiblioteket.

Vi bjuder givetvis på fika.
Datum: fredag 30 augusti 2019
Tid: 10:00-11:00
Plats:
Ekska Huset, Sankt Petri Kyrkogatan 4, Lund

Vi skulle uppskatta att få ert svar senast den 26 augusti
Registrera dig här
Vad säger nuvarande alumnvolontärer?
2308 Eos Spr%c3%a5kcaf%c3%a9 alumner 800px
Eos är en samarbetspartner av International Citizen Hub Lund (ICHL). ICHL är en organisation som startats upp av Lunds kommun och Region Skåne. Syftet är att förbättra mottagandet och etableringen av "Expats" och deras familjer - dvs. dem som rekryterats internationellt av arbetsgivare i regionen. Lunds universitets Alumnnätverk är också en samarbetspartner av ICHL. 
1184 International Citizen Hub Lund  logo 1x1
1x1

International Citizen Hub Lund supports companies in the southern region of Sweden to retain their international employees by providing information, arrange relevant activities, initiate and encourage networking for both the individual as well as with authorities, organizations, academia and companies; with the goal of making this experience an enjoyable one for the employee and their family.
Frågor?
Kontakta Alumnkontoret (info@alumni.lu.se)

Besök min alumnsida för att uppdatera din profil.
Avsluta prenumeration