Välkommen på Alumnnätverkets familjeeftermiddag på Skissernas Museum!
Webbversion
Inbjudan
ALUMNNÄTVERKET

Skapande verkstad för barn på Skissernas Museum
23 maj kl. 15.30-18.00 
(fika utomhus 15.30-16.00)

Nu var det återigen dags för Alumnnätverkets barnaktiviteter! Den 23 maj önskar vi er varmt välkomna till en kreativ eftermiddag på Skissernas Museum. I programmet ingår en barnanpassad guidad visning i museet med efterföljande skapande verkstad. I den skapande verkstaden får barnen möjlighet att tillsammans med dig skapa modeller av byggnader enligt museets nya tema Fantasifull arkitektur. Rek. ålder från 6 år och uppåt.

För att delta, vänligen registrera dig och antal medföljande barn genom att klicka på knappen nedan. Begränsat antal platser (30), först till kvarn.

Frågor? Vänligen kontakta Alumnkontoret på info@alumni.lu.se.

Anmäl dig till sändlistan för familjeaktiviteter
Intresserad av att få inbjudningar till Alumnnätverkets kommande familjeaktiviteter? Klicka här för att anmäla dig till sändlistan
Anmäl er här
Om Skissernas Museum
Skissernas Museum – Museum of Artistic Process and Public Art är del av Lunds universitet, och är ett unikt konstmuseum med fokus på den konstnärliga kreativa processen. Här finns världens största samling av skisser, modeller och förlagor till svensk och internationell offentlig konst. Läs gärna mer om museet här.
Avsluta prenumeration