Tips på digitala julklappar, julens bästa låtlista OCH 6 månaders fri surf!

Webbversion
207 beskuren MG 8161
Låt det bli en digital jul!
Äntligen står julen för dörren och vi hoppas ni ska få njuta av adventsmys, julledighet och tid tillsammans. Vi på Fibra vill gärna bidra till en härlig jul där både familjen, vännerna och det uppkopplade hemmet får den plats i nätet de önskar! Överraska mormor i Norrland eller kusinen i Australien med ett videosamtal och en personlig julhälsning. Möjligheterna är många i en digital värld!

Vill du ge bort en digital julklapp? Här nedan får du tips på snabbt fixade sista-minuten-klappar. Vill du få fler tips på smarta klappar för ett uppkopplat hem? Surfa in på vår sida En Digital Jul!

God Jul önskar Fibra
206 mindre bild
Årets julklapp - fri surf i 6 månader!

Just nu får du som ny kund hela 6 månaders fritt internet när du tecknar en ny tjänst i Fibras nät. Surfa in HÄR och säkra din julsurf direkt, använd kampanjkoden JULSURF!


Har du redan en tjänst i Fibras nät? Grattis till ett bra val! Se gärna över din hastighet, kanske ni där hemma vill öka den inför julens härliga filmer och lediga surfande?
HÄR hittar du kontaktuppgifter till alla tjänsteleverantörer i Fibras nät så kan du enkelt öka din hastighet innan släkten kommer. Här nedanför får du tips på sistaminutenklappar och årets juligaste låtlista. Klappat och klart så att säga!
209 pexels photo 1329571
e-bok
Ge bort ett presentbok på en e-bok! En perfekt present att skicka till den som bor långt bort. Enkelt att logga in och mottagaren kan börja läsa direkt. 640x640transp
215 pexels photo 994517
Återvunnet
Svensk handel har i år utsett det återvunna plagget till årets julklapp!
Du har med all säkerhet något i garderoben som du inte använder men som du vet att någon annan skulle uppskatta? Nu är ett perfekt tillfälle att slå in det fint och låta någon annan få användning av det.
640x640transp
213 brand
Julens säkraste
Fira en säker jul där alla hjälps åt att släcka ljusen, och glöm inte kolla batteriet i din brandvarnare! Du som vill ha det extra säkert kan installera en smart brandvarnare som larmar direkt till din din mobil om olyckan skulle vara framme när du inte är hemma.
640x640transp 216 jullista
Fibras julmix
Som frostingen på pepparkakan eller som grädden på moset, du bestämmer själv. Men här kommer julmusiken för den rätta känslan, mixad och klar åt dig! Ladda ner listan HÄR!
115 color facebook 96116 color linkedin 96117 color link 96118 color instagram 96119 color forwardtofriend 96
Facebook
LinkedInfibra.seInstagramE-mejl
Fibra driver och utvecklar stadsnätet i Västerås, Eskilstuna, Hallstahammar och Strängnäs. Vi finns till för att bygga ut nätet både i städerna och på landsbygden, för att göra nätet snabbare, och för att främja konkurrensen och tjänsteutvecklingen bland leverantörerna. Målet är att bli ett av världens främsta och mest använda bredbandsnät - och att bidra till att göra livet bättre för regionens invånare.

$$$open$$