Fibra tar ställning mot nätmobbing - bjuder på föreläsningar!!

Webbversion
263 bl%c3%a5 tillsammans
Ett helhetsgrepp kring nätmobbning
Fibra har ingått samarbete med Make a Change. Detta innebär att bägge organisationer vill ta ett helhetsgrepp kring nätmobbning. Under 2019 kommer Fibra tillsammans med Make a Change att bland annat erbjuda föreläsningar och öka kunskapen kring detta digitala problem.

Vi har drivit fiberutvecklingen framåt i många år och en naturlig utveckling för oss är att få bidra till ett bättre klimat på webben och i sociala medier. Genom ett samarbete med Make a Change vill vi sprida kunskap och uppmärksamhet om nätmobbning. Vi vill upplysa både barn, ungdomar och vuxna om hur och var det händer, och självklart hur och vad vi alla kan göra för att förebygga mobbning! Håll utkik efter inbjudan till våra föreläsningar i samarbete med Make a change!
265 bild film
Hur snabbt bredband behöver du?
Undrar du om du behöver snabbare eller kanske t o m en lägre hastighet på ditt bredband? Här kan du enkelt hitta den ultimata hastigheten för just ditt hushåll! Se HÄR!
267 link
Kollektivanslutning kan vara svaret!
En kollektivanslutning är ett sätt för fastighetsägare av flerfamiljshus att få ner kostnaderna på internet, tv och telefoni för sina boende genom att kollektivt köpa in tjänster till samtliga bostäder inom en och samma fastighet. Vill du veta mer? Kontakta oss via vårt Kundcenter på tel 0771-375 375 alternativt mejl info@fibra.se
640x640transp 264 fibra cup bild
Fibra Cup
Vi på Fibra är stolta sponsorer för Fibra Cup som arrangeras av IFK Västerås. Vi hoppas verkligen att årets cup ska bli minnesvärd och fylld av härliga aktiviteter! Fibra Cup är en cup för barn och ungdomar upp till ca 16 år och lagen som medverkar kommer mestadels från Mälardalen men även från resten av landet. Läs mer om Fibra Cup HÄR!
115 color facebook 96116 color linkedin 96117 color link 96118 color instagram 96119 color forwardtofriend 96
Facebook
LinkedInfibra.seInstagramE-mejl
Fibra driver och utvecklar stadsnätet i Västerås, Eskilstuna, Hallstahammar och Strängnäs. Vi finns till för att bygga ut nätet både i städerna och på landsbygden, för att göra nätet snabbare, och för att främja konkurrensen och tjänsteutvecklingen bland leverantörerna. Målet är att bli ett av världens främsta och mest använda bredbandsnät - och att bidra till att göra livet bättre för regionens invånare.

$$$open$$