Smarriga tillredningstips för dina Modifast-måltider
   
Nu är vi igång!
Nu har de tre första dagarna snart passerat och dessa brukar av många uppfattas som allra jobbigast, innan det sedan vänder och känns lättare igen. Så starkt jobbat!

Många av er har säkert redan valt ut och använder era favoritsmaker av Modifast kostersättningar nu under Lättare tillsammans. Men variation är ju aldrig fel så vi tänkte dela med oss av några tillredningsförslag att inspireras av. Eftersom man även äter med ögat kan man tänka på att servera sina Modifast-måltider vackert. Hur serverar du din Modifast? Dela gärna med er och inspirera andra på vår facebook-sida!
Schema för Modifast-metoden
Smarriga tillrednings-tips!
Värmande Mumma-choklad
1 portion Modifast LCD choklad
valfri mängd nymalen kardemumma

Blanda drycken enligt anvisningen och med kardemumma. Värm sedan i microvågsugn till max 60 grader. Servera i en vacker kopp.
Jordgubbs- och hallondrink        - 2 portioner
1 portion Modifast LCD Jordgubb
1 portion Modifast LCD Hallon

Blanda i ordning dryckerna och dela upp poritonerna i två lika delar. Häll upp hallondrycker i ett fint glas och skikta över hälften av jordgubbsdryckern. Garnera gärna med citronmeliss.
Syrlig citronpudding
1 portion Modifast LCD Vaniljpudding
Saften från en halv citron
Rivet citronskal

Pressa saften från en halv citron i en shaker och fyll på med kallt vatten så att det blir 2 dl totalt. Blanda pulvret med vätskan och häll upp i en fin skål. Toppa med rivet citronskal och citronmeliss. (2 msk citronsaft - ca 9 kcal)
Värmande kaffedrink
I portion Modifast LCD Kaffe
1 dl färdigbryggt kaffe
Kanel till garnering

Blanda innehållet i en påse med 1-1,5 dl kallt vatten. Blanda med 1 dl varmt kaffe och värm vid behov i microvågsugn till max 60 grader. Häll upp i ett högt glas och pudra över lite kanel.
Modifast receptbroschyr
En receptbroschyr med inbjudande och nytänkande recept för Modifast kostersättningar
10,00 kr
KÖP
Vi tackar för uppmärksamheten för denna gång!

Modifast-gänget