Ahead.Together.
Visa webbversion
RISE CBI Betonginstitutet
Informationsdagen närmar sig!
Måndagen den 16 april är det dags för årets informationsdag där vi får lyssna till, prata om och diskutera allt inom betong och bergmaterial.

Årets tema är "Betong i infrastrukturen" och dagen kommer bland annat handla om hur vi bäst bör göra för att ta hand om våra befintliga, men även kommande betongkonstruktioner under hela deras livslängd. Vi får höra några ägarrepresentanter som ger sin syn på ägande och förvaltning samt de utmaningar och möjligheter som de ser. 

Dagen avslutas med en promenad till våra lokaler på Drottning Kristinas väg för mingel och buffé.

Vi ses den 16 april, varmt välkommen!


Notering: Inbjudan har kompletterats med anmälningsformulär. Klicka på "Anmäl dig" lite längre ner!
Ladda ner programmet >
Eventinformation
TID
Måndagen den 16 april, kl. 12:30-16:30
(17:00- mingel och buffé i RISE CBI Betonginstitutets lokaler)

PLATS
RISE, Drottning Kristinas väg 61 (KTH Campus), Lokal: Innoversum

PRIS
Kostnadsfritt för Intressentföreningens medlemmar, icke medlemmar 1500 kr. Buffé på kvällen på RISE CBI Betonginstitutet 550 kr.
     
Din anmälan önskar vi ha senast tisdag den 3 april!

Anmäl dig >
RISE Research Institutes of Sweden
RISE är Sveriges forskningsinstitut och innovationspartner. I internationell samverkan med företag, akademi och offentlig sektor bidrar vi till ett konkurrenskraftigt näringsliv och ett hållbart samhälle. Våra 2 300 medarbetare driver och stöder alla typer av innovationsprocesser. RISE är ett oberoende, statligt forskningsinstitut som erbjuder unik expertis och ett 100-tal test- och demonstrationsmiljöer för framtidssäkra teknologier, produkter och tjänster. www.ri.se