San Sac nyhetsbrev
Ser mailet konstigt ut? Klicka här.
San Sac-logga
MAJ 2021
NYHETSBREV
168 Avfall sveriges m%c3%a4ssa 600 300 header2
Avfall Sveriges årsmöte - Välkommen till vår monter
Den 1-2 juni bjuder Avfall Sveriges in kommunerna till årsmöte. Detta arrangeras i år digitalt. Som vanligt finns San Sac med. Tyvärr kan vi inte bjuda på vår populära glass i år, men misströsta inte - du kan träffa oss ändå.
Besök vår digitala monter så umgås vi, nästan som vanligt. Välkommen!
160 Avfall sveriges m%c3%a4ssa 600 300  Decem
Live-presentation om Decem
SULO Decem® är ett system för fastighetsnära insamling i flera fraktioner.  Systemet bygger på tvåfraktionskärl, detta för att möjliggöra sortering i flera fraktioner med minimalt antal kärl.
Under Avfall Sveriges årsmöte för du möjlighet att lyssna på vår Live-presentation om Decem® (tisdag 12.50-13.15)
161 K%c3%a4llsorteringssk%c3%a5p Medium8
NYHET - Medium 8
Vi har tagit fram en ny möbel med möjlighet att sortera 8 fraktioner. Ju närmare källan desto bättre blir sorteringen och med denna lösning är det lätt att sortera rätt. Denna möbel är tillverkad i högkvalitativt material - precis som alla andra av våra källsorteringsmöbler.

163 molok
Ny inkastlucka på MolokClassic
Med ständiga förbättringar av produkterna är och förblir Molok marknadsledande inom underjordsbehållare. San Sac är enda återförsäljaren av Molok i Sverige. Nu har vi tagit fram ett nytt estetiskt inkast.


162 matavfallsp%c3%a5sar 3 st system
Bäst på matavfallsinsamling
Regeringen har beslutat att samtliga kommuner ska ha ett system för insamling av matavfall senast den 31 december 2023. San Sac hjälper dig att effektivisera din insamling av matavfall. Vill du prata matavfallsinsamling med oss, besök vår monter på årsmötet.

Click to visit us on LinkedIn
Click to visit us on YouTube
unknown link