Vi vill träffa dig på vårt kontor i Lund över en frukost och berätta mer om hur vi kan samverka och göra nytta för den marintekniska industrin i Sverige.

Visa webbversion
 RISE & Shine
RISE RESEARCH INSTITUTES OF SWEDEN, INBJUDER TILL KUNSKAPSSEMINARIUM
Välkommen på en matig frukost
Sedan 1 september är Svenskt Marintekniskt Forum (SMTF) en del av RISE Research Institutes of Sweden. SMTF är ett medlemsnätverk för underleverantörer inom sjöfart, offshore och fritidsbåtindustrin. Nätverket har i dagsläget ca 100 medlemsföretag över hela landet. Verksamheten i Skåne har flyttat från Landskrona och kommer fortsättningsvis att utgå från Lund. Satsningen mellan SMTF och RISE ger kraft till den strategiska utbyggnaden av det maritima området inom RISE.

Nu vill vi tillsammans träffa dig på vårt kontor i Lund över en frukost och berätta mer om hur vi kan samverka och göra nytta för den marintekniska industrin i Sverige. Frukosten står framdukad från klockan 08:00. Varmt välkommen!

Program:
RISE bredd i Lund. Stefan Elfborg – Platschef Lund Gateway, RISE

RISE satsning på den maritima industrin. Thomas Angervall – Ställföreträdande enhetschef för jordbruk och livsmedel, RISE

SMTF en del av RISE. Andreas Bach – Senior projektledare Skåne, SMTF 
Eva Errestad – Projektledare Medlemsservice och kommunikation, SMTF

Plats: Elite Hotell Ideon Gateway konferensen plan 2.
Scheelevägen 27, rum ”Giga”
Datum & tid: 28 november, kl 08.30-10.00
Senaste dag för anmälan är den 21 november
Kontaktperson: Eva Errestad, eva.errestad@smtf.se

Vid årsskiftet fick Sverige ett nytt forskningsinstitut. Vi heter RISE Research Institutes of Sweden och består av de tidigare instituten Innventia, Swedish ICT och SP. I Lund sitter vi på Ideon Science Park där vi samverkar med företag och samhällsaktörer. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster - allt från certifiering av ledningssystem till forskning och utveckling som höjer innovationsnivån på produkter och tjänster.

Innventia, SP och Swedish ICT har gått samman i RISE för att bli en starkare forsknings- och innovationspartner för näringsliv och samhälle.