Tack för din anmälan - meddelandet innehåller information till dig som är utställare på Antikmässan och även länkar för att göra dina beställningar. Öppna i webbläsare
Välkommen som utställare på Antikmässan den 16-19 februari 2017, då är det 40:e gången i Stockholm.
Tack för din anmälan till Antikmässan. Här kommer lite praktisk information inför ditt mässdeltagande. Vi skickar kontinuerligt ut digitala nyhetsbrev till dig som är monteransvarig. Det är viktigt att du meddelar om det är någon annan på företaget som ska få informationen så att ni inte missar något.

Öppettider:
Vernissage 16:30-21.00 för speciellt inbjudna.
Torsdag 10.00 - 19.00
Fredag - lördag 10.00 - 18.00
Söndag 10.00 - 17.00

Nu kan du göra dina beställningar till Antikmässan!
Alla dina beställningar gör du i Event Planner, vårt digitala verktyg för dig som ska ställa ut på Antikmässan. Här har vi samlat all relevant information inför och under eventet som ditt monterpaket där du gör dina val, utställarkort, workpass, inbjudningskort m.m. Du loggar in i Event Planner med den e-mailadress du uppgav för orderbekräftelsen.

Gör dina beställningar senast 23 januari för att erhålla lägsta pris!

Till Event Planner »


Om du har några frågor är du varmt välkommen att höra av dig.


Med vänliga hälsningar
Projektteamet för Antikmässan
Göran, Eva och Anna
Utställarregler och jurybedömd monter
Kvällen innan Antikmässans vernissage granskar kvalitetsgruppen montrarna på den jurybedömda avdelningen, Sveriges Konst- och Antikhandlareförening (SKAF) och ser även över utbudet på mässan i stort.

Utställare som inte står på den jurybedömda avdelningen kan också be att få bli granskade, och därmed jurybedömda. Kontakta antikmassan@stockholmsmassan.se om du önskar bli jurybedömd.

Läs mer »
In- och utflyttningstider
Inflytt
Tisdag 2017-02--14, 07:00 - 20:00 (i montern fram till kl. 22.00)
Onsdag 2017-02-15, 07:00 - 16:30 då vernissagen startar

SKAF har inflyttning måndag den 13/2 mellan kl.17.00 – 22.00 och då har även utställare med längre än 15 mil till Stockholm tillträde till över-natten-förrådet från kl. 20:00 - 22:00. Informationen finns i Event Planner under över-natten-förrådet.

Utflytt
Söndag 2017-02-19, 17.00 - 24.00
Måndag 2017-02-20, 07.00 - 16.00
Bjud in dina kunder!
Ett mycket effektivt sätt att marknadsföra sitt deltagande på är att i förväg skicka ut inbjudningar (entrébiljetter) till kunder som du vill träffa på Antikmässan. Du som utställare kan bjuda in dina besökare och beställa tryckta och digitala inbjudningar till förmånligt pris.

Till Event Planner - direktlänk inbjudningar »
Utställarkort och workpass
Vem ska arbeta i din monter? Vem hjälper dig vid inflyttningen? Du som monteransvarig måste registrera din personal som ska ha utställarkort och även alla som behöver tillfälligt inträde under in- och utflyttning.

Direktlänk - beställ utställarkort här »

Direktlänk - beställ workpass här »
Digitala Montern?
Utställarlistan ligger nu uppe på Antikmässan. Kontrollera att dina kontaktuppgifter stämmer och glöm inte att du lägger upp din varugrupp själv. 

Gäller även dig som inte köpt digitala montern. 

Du som köpt din Digitala monter kan nu lägga upp dina mässerbjudanden,  logga, bilder och pressmedelanden.

Direktlänk - Info läggs in här »
Boka självlossning & lastning

Gäller för fordon större än 3.5-ton där man själv lossar och lastar gods men behöver en överens-kommen tid för detta. Gäller endast bokad transportfirma.
Sista beställningsdag senast 5 dagar innan ankomst. Beställd tid gäller endast för 1 bil.

Kontaktperson: Lotta Hällman
telefon: 08-749 97 88

Lotta.hallman@stockholmsmassan.se

Direktlänk -  bokningsformulär »

Gäller som tidigare men du måste anmäla dig

Du som är utställare utanför 15-milsgränsen från Stockholm har möjlighet att ställa in i ”över-natten-förrådet” inne i C-hallen måndagen den 13 februari MELLAN kl. 20.00 och ca.22.00. Du måste anmäla att du kommer med släp via ett formulär i Event Planner. Över-natten-förrådet är nu placerat i C-hallen längs med ytterväggen där fönsternischerna är. Se skiss i Event Planner.

Direktlänk - över-natten-förrådet »

Använd väggytorna fullt ut!
Det finns flera olika sätt att skapa fin dekor och bra exponeringsmöjligheter på väggarna i din monter. Vi på Stockholmsmässan kan hjälpa dig med allt från tapetsering av unika motiv och budskap, väggvepor som kan återanvändas, vinyltexter, dekaler, m.m. Har du en egen idé så hjälper vi dig också att färdigställa den.

Kontakta Eventservice för mer info

Eventservice

Scandic
Antikmässan
Kontakta eventet | Webbplats
antikmassan@stockholmsmassan.se